COMICDOM RESURRECTED #16: Hell Awaits!

Υπάρχουν επικίνδυνα comics εκεί έξω!  Οι φονταμενταλιστές πάσης φύσεως δεν τα βλέπουν με καλό μάτι. Τα κατηγορούν ότι διαφθείρουν τη νεολαία, δείχνοντας το Μονοπάτι του Αριστερού Χεριού, και σίγουρα – μα σίγουρα – θα οδηγήσουν τον επίδοξο αναγνώστη στο πυρ το εξώτερον.  Μετανοείτε!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε  την τύχη σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη βλάσφημη ιστορία ενός ανθρώπου του θεού που έχασε τον δρόμο του. Για ακόμα πιο τολμηρούς, κάποια πονηρά μυαλά αποφάσισαν ότι οι απόγονοι του εξαποδώ δικαιούνται να έρθουν στο προσκήνιο. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Υπάρχουν, βέβαια, και ορισμένοι που μασκαρεύονται ως προστάτες όλων μας, αλλά δεν πρέπει να σας ξεγελάνε. Επίσης, μην παρασύρεστε από φαινομενικά ορθά εξώφυλλα! Για προσέξτε λίγο καλύτερα αυτό, που κάπως φανερώνει το ύπουλο  περιεχόμενο του.

Ακόμα και οι φαινομενικά αθώοι superheroes αρέσκονται στο να παίζουν με τη φωτιά. Όταν, όμως, έρθει η ώρα για να ταχθούν εναντίον των δυνάμεων του αρχέγονου κακού, τότε η πλευρά που έχουν επιλέξει, είναι ξεκάθαρη.

Ή μήπως όχι;