Accessories And Comics

Μια φίλη μου, που γνωρίζει ότι μου αρέσουν τα comics, μου έστειλε ένα link. Θεώρησε, βέβαια, πως το ότι διαβάζω comics μεταφράζεται στο ότι θα με ενδιαφέρουν και bowties με super-heroes. Στην αρχή, όταν διάβασα το mail της, σκέφτηκα… πφφ. Μετά, όμως, πολλοί παράγοντες έπαιξαν σπουδαίο ρόλο: 1) Δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χρήμα να πάρω τα comics μου. 2) Είμαι κοντά 10 μέρες άρρωστη. 3) Δεν είναι κακά τα παπιγιονάκια.

Έχει για παιδάκια ένα γλυκύτατο με τον Spider-Man, που είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελάνει τους μικρους Spidey-fans. Προσωπικά, ξέρω ένα μικρό παιδάκι που θα πετάξει από τη χαρά του. Αρκεί το δώρο να φτάσει στην ώρα του από τον Καναδά.

Τα bowties για μεγάλους – ας πούμε ότι είναι ώριμοι, μεγάλοι άνδρες, αυτοί που θα έβαζαν τέτοιο παπιγιόν – είναι ωραία. Αυτό με τον Superman είναι και το αγαπημένο μου. Όχι ότι έχω καμία αδύναμία στον Superman, αλλά, όπως και να το κάνεις, είναι εμβληματική φιγούρα, ενώ οι δημιουργοί του παπιγιόν έχουν επιλέξει και vintage comic του ήρωα. Επίσης, έχουν φροντίσει από τη μία μεριά του φιόγκου να έχει τον Clark Kent και από την άλλη τον Superman! Το κατάλαβες, έτσι; Από τη μια Kent, απο την άλλη Superman. Του Batman, πάλι,  τις βρίσκω ανιαρές. Δεν είναι για fun, ρε πουλάκι μου, ο Batman. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Και τώρα, για να παίρνουν ιδέες για δώρα και τα αγόρια και επειδή θα μετατρέψει το άρθρο μου σε eye-candy (πράγμα που θα καλύψει, σε μεγάλο βαθμο, τη χαμηλή του ποιότητα), ιδού, κύριοι, εσώρουχα  της Victoria’s Secret, εμπνευσμένα από τις super-heroines. Στο άρθρο του comicalliance.com, θα δείτε περισσότερα.