Δέκα Χρόνια Ηλίας Κυριαζής – Πάρτι Στο Tilt!

Το γνωστό κατάστημα comics, Tilt, μας προσκαλεί όλους στο πάρτι που διοργανώνει, με αφορμή τα δέκα χρόνια καριέρας του Ηλία Κυριαζή, και μας ενημερώνει για την online κυκλοφορία του νέου comic του δημοφιλούς δημιουργού, με τίτλο THE DRAGON… AND THE GHOST.

Ηλίας Κυριαζής ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΙΚΣ πάρτυ

Ο δημιουργός κόμικς Ηλίας Κυριαζής συμπληρώνει μια δεκαετία καριέρας σε Ελλάδα και Αμερική και σας καλεί να το γιορτάσετε μαζί, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τη 1μμ μέχρι τις 6μμ στο γνωστό κομιξάδικο TILT (Ασκληπιού 37, ανάμεσα στη Σκουφά και τη Διδότου).

Στο πάρτυ θα παρουσιαστεί το νέο κόμικ του Η. Κυριαζή, “The Dragon… And The Ghost”, που έγινε ειδικά γι’ αυτή την επέτειο και θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να το αγοράσετε (σε ειδική τιμή) πριν ξεκινήσει η αποκλειστική online διάθεση του. Επίσης θα υπάρχουν και prints, stickers, original art και λοιπό merchandising, όλα διαθέσιμα για πρώτη φορά και μόνο για την ημέρα του πάρτυ. O Ηλίας θα βρίσκεται εκεί για να σκιτσάρει, να υπογράφει τα κόμικς του, να συζητάει για κόμικς δικά του και άλλων και να τσιμπολογάει από τον μπουφέ.

Το Tilt για να γιορτάσει το γεγονός θα διαθέσει μεγάλο μέρος του στοκ του σε τιμές προσφοράς. Όσοι περάσουν από το “ταμείο”, θα συμμετάσχουν στο τέλος σε κλήρωση για κάποια πρωτότυπα έργα του Ηλία.

Για το The Dragon And The Ghost:
Βαθειά μέσα στο δάσος ζει ο τελευταίος δράκος της Αμερικής. Από την τεράστια συλλογή θησαυρών του, το καμάρι του είναι η Γυναίκα-Σε-Μέταλλο, ένα ανεκτίμητο, ζωντανό άγαλμα, στοιχειωμένο από το φάντασμα της δημιουργού του. Σ’ αυτήν βασίζεται για να εντυπωσιάσει τον Βασιλιά Των Δράκων που θα τον επισκεφτεί για πρώτη φορά εδώ και αιώνες.
Και είναι προετοιμασμένος να κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι δεν θα τον απογοητεύσει.
Το “The Dragon And The Ghost” είναι ένα συλλεκτικό, ασπρόμαυρο κόμικ, 16 σελίδων, σε Αγγλική γλώσσα. Τυπώθηκε σε περιορισμένη έκδοση 250 αριθμημένων και υπογεγραμμένων αντιτύπων και μετά την ημέρα της παρουσίασης δε θα διανεμηθεί στα καταστήματα αλλά θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο online store του δημιουργού.

Web page του κόμικ: http://iliaskyriazis.com/comics/the-dragon-and-the-ghost/

Για τον Ηλία Κυριαζή:
O Ηλίας Κυριαζής εργάζεται ως δημιουργός κόμικς από το 2001. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός με τα κόμικς του “Manifesto”, “Blood Opera”, “Σε βλέπω”, “Blockbuster”, “Ένα τσιγάρο χρόνος” κ.α. της Ελευθεροτυπίας και των εκδόσεων Τεγόπουλος καθώς και τα “Subart” ,“Tούρτα” και “Blast comics” των εκδόσεων Giganto.
Από το 2007 έχει στρέψει την προσοχή του στην Αμερικάνικη αγορά κόμικς. Συνεργάστηκε με το ιστορικό περιοδικό Dark Horse Presents, με το online τμήμα της DC comics με το κόμικ του “Melody”, με την IDW με τα κόμικς “Galaxy Quest: Global Warning” και “Ghostbusters: Displaced Aggression”. Aπό την ίδια εταιρία κυκλοφόρησε και το προσωπικό του graphic novel, “Falling for Lionheart” που κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τη Jemma Press ως “Μια καρδιά για το Λεοντόκαρδο”.

Site: http://iliaskyriazis.com/
Blog: http://iliaskyriazis.blogspot.com/
Twitter: #ilias10