COMICDOM RESURRECTED #20: I Think I’m Going Bald

Με αφορμή το πιο πρόσφατο BEST OF του Δημήτρη Σακαρίδη, που είχε θέμα το έργο του συγγραφέα Grant Morrison, αποφάσισα ότι αυτή την εβδομάδα η στήλη θα λειτουργήσει ως συμπλήρωμα σε αυτό. Το υλικό υπάρχει και είναι άφθονο!

Για αρχή, διαβάστε μια δεύτερη, πιο αναλυτική, άποψη για τα ANIMAL MAN, DOOM PATROL και KID ETERNITY, τα οποία συμπεριελήφθησαν στο BEST OF.  Κάποιοι ίσως να έχετε διαφωνήσει με την απουσία του ARKHAM ASYLUM, οπότε μην διστάσετε να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε αυτή την έλλειψη, ακολουθώντας το παραπάνω link.

Αυτά, όμως είναι κλασικά και δοκιμασμένα, ας πάμε σε κάτι πιο πρόσφατο. Τα ALL STAR SUPERMAN και WE 3, χαίρουν σχεδόν καθολικής εκτίμησης,  σε αντίθεση με την δουλειά του στο BATMAN (την οποία μπορώ να πω ότι την έχουμε καλύψει επαρκώς). Αμφιλεγόμενο ήταν επίσης και το φιλόδοξο project SEVEN SOLDIERS, από το οποίο επιλέγω τα δυο one-shots που ανοίγουν και κλείνουν την ιστορία.  Οι πιο γενναίοι αναγνώστες μπορούν να βρουν εδώ ακόμα περισσότερα reviews, με λίγο scroll down. Καλό κουράγιο!

Στα ξεχασμένα comics του Morrison, ανήκουν και τα AUTHORITY και WILDCATS, τα οποία τα άφησε ορφανά και την έκανε νύχτα. Μιλώντας για ξεχασμένα comics, ο Βασίλης Σάκκος έχει καταφέρει να ξεθάψει μια συμμετοχή του σε μια ανθολογία, που αμφιβάλλω αν την θυμάται και ο ίδιος ο συγγραφέας!

Τέλος, για διαβάστε και το τι είχε γράψει ο Δημήτρης Σακαρίδης, πριν από περίπου επτά χρόνια,  για το καλλιτεχνικό ποιόν του κυρίου Morisson! Μετά από αυτό το ξεμπρόστιασμα, αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο μου post στο Comicdom…

Πηγή έμπνευσης για αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων, και το παρακάτω: RUSH – I Think I’m Going Bald