Παρουσίαση: ΝΕΚΡΟ ΔΕΡΜΑ

Tην Τρίτη 20 Δεκεμβρίου,στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αβραάμ Κάουα, ΝΕΚΡΟ ΔΕΡΜΑ, στο καφέ βιβλιοπωλείο Έναστρον. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΝΕΚΡΟ ΔΕΡΜΑ

Οι Εκδόσεις Jemma Press σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αβραάμ Κάουα ΝΕΚΡΟ ΔΕΡΜΑ την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο καφέ βιβλιοπωλείο Έναστρον, Σόλωνος 101 τηλ. 210 3828161.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Σπύρος Βρετός – δημοσιογράφος και μεταφραστής
Γιάννης Δεληολάνης – κριτικός κιν/φου, συγγραφέας – ποιητής και διευθυντής του ιστότοπου cinetime.gr

ΝΕΚΡΟ ΔΕΡΜΑ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
Συγγραφέας: Αβραάμ Κάουα
Επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
256 Σελ. Τιμή (με Φ.Π.Α.): 13,50€
ISBN: 978-960-6732-69-0

Ένα χρόνο μετά τα τρομακτικά γεγονότα στο Ασήμι που Ουρλιάζει, ο ψυχίατρος Άμικους Κούσινγκ έρχεται στο Φρενοκομείο του Μπέλντιφρεν για να ερευνήσει τις αθέμιτες πρακτικές του εξαφανισμένου διευθυντή. Γεμάτο από ασθενείς χτυπημένους από την επιδημία της τρέλας που μαστίζει την Αγγλία, το Μπέλντιφρεν είναι ένας τόπος γεμάτος ανομολόγητες ιστορίες.
Σύντομα στην έρευνα του Κούσινγκ έρχεται να προστεθεί το σκοτεινό παρελθόν των ασθενών-θυμάτων τού πρώην διευθυντή. Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποιεί ο Κούσινγκ είναι ότι στο Μπέλντιφρεν τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ούτε κατά διάνοια. Το δεύτερο, ότι βρίσκεται παγιδευμένος βαθιά μέσα στο Κουτί της Πανδώρας.

Είπαν για Το Ασήμι που Ουρλιάζει, την πρώτη ιστορία από Το Κουτί της Πανδώρας:

«Ένα μυστήριο σε ένα δωμάτιο κλειδωμένο, ένας φόνος πέρα από κάθε φαντασία, μια στοιχειωμένη ταινία: είναι το πιο αινιγματικό μυθιστόρημα τρόμου που έχω διαβάσει φέτος. Μακάβριοι χαρακτήρες, ανελέητοι ρυθμοί και η μια αιματηρή έκπληξη μετά την άλλη. Το Ασήμι που Ουρλιάζει τα έχει όλα!»
—Edward Lee, συγγραφέας των Τραμ 1852 και Μίστερ Τόρσο.

«Το βιβλίο παίρνει αμέσως φωτιά… εξαιρετικό γράψιμο… πειστικοί και απόλυτα διακριτοί χαρακτήρες… δράση συνεχής και ακατάπαυστη»
—Φανταστικά Χρονικά

«Ένα βιβλίο τρόμου που σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και σε χτυπάει σαν πυγμάχος κάτω από τη μέση με σιδερογροθιά»