Τα Χρονικά Του Δρακοφοίνικα Γίνονται Ταινία

Ο γνωστός έλληνας δημιουργός Γιάννης Ρουμπούλιας, μας ενημερώνει πως το δημοφιλές sword & sorcery comic του, ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ, βρίσκει το δρόμο του προς τη μεγάλη οθόνη. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

Η ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα Underworld Films (www.underworldfilms.gr) ξεκίνησε το νέο της project, μια μεγάλου μήκους ταινία (sword & sorcery), η οποία θα βασίζεται στον κόσμο του βραβευμένου ελληνικού κόμικ φαντασίας “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα” (Γιάννης Ρουμπούλιας, Εκδόσεις “Ψυχής τα Λαμπυρίσματα”) και θα έχει τον τίτλο

“The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable”.

H Iστορία: Η ιστορία της ταινίας λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά το τέλος του κόμικ, στις Χώρες του Βορρά και συγκεκριμένα στην Νοσβαλδία, την οποία πλέον διαφεντεύει η Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα, η οποία έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος του Κόσμου του Έλεμπρος. Εκεί συναντούμε τον Ντράγκαρ, έναν Βάρβαρο που αποτελεί ιδιοκτησία του σκλαβέμπορου Φλάβιου, παίρνοντας έτσι μέρος σε βρώμικες μονομαχίες προς διασκέδαση των αριστοκρατών.

Η μοίρα φέρνει τον Ντράγκαρ κοντά στον τόπο του για μια ακόμη φορά, καθώς ο Φλάβιος τον οδηγεί μαζί με άλλους μονομάχους στην έπαυλη του Στρατηγού Ακιλόνιου, προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες που οργανώνονται προς τιμήν της κόρης του Στρατηγού, της κακομαθημένης Βαλέρια. Οι σκέψεις του Ντράγκαρ βρίσκονται πάντα πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στην γυναίκα του, Μπρέννα. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Ντράγκαρ και καταφέρνει να δραπετεύσει απο την έπαυλη, παίρνοντας μαζί του ως όμηρο την Βαλέρια. Εξοργισμένος απο την απαγωγή της κόρης του, Ακιλόνιος στήνει ανθρωποκυνηγητό, μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων, προκειμένου να βρουν τα ίχνη του Ντράγκαρ…Ο Ντράγκαρ όμως είναι πλέον… ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας που έχει γίνει ποτέ και μάλιστα η πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία που χρηματοδοτείται από τους φίλους και οπαδούς του είδους, μέσω της γνωστής διεθνούς ηλεκτρονικής χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo.

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί κανείς να συνεισφέρει οτιδήποτε ποσό επιθυμεί για να καλυφθούν τα έξοδα της ταινίας και ανάλογα το ποσό της συνεισφοράς προσφέρονται και συγκεκριμένες ανταμοιβές απο τους δημιουργούς της ταινίας, όπως η δυνατότητα να πάρει poster, φωτογραφίες, συλλεκτικό Artbook της ταινίας, αντίτυπο της ταινίας όταν αυτή ολοκληρωθεί ή ακόμη να μπεί το όνομα του στα credits στην παραγωγή της ταινίας σαν Associate ή Executive Producer. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό μας φέρνει σιγά σιγά ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας και την υλοποίηση της ταινίας!

Εκτός απο οικονομική συνεισφορά μπορεί κανείς να συμβάλλει επίσης στην παραγωγή της ταινίας είτε σαν ιδιώτης ή σαν εταιρία με μέσα ή/και υπηρεσίες υπο μορφή χορηγίας(π.χ ενοικίαση εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, διαμονές, catering, προώθηση και επικοινωνία κ.α.)

Επισκεφτείτε λοιπόν την σελίδα του campaign και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και για το πως μπορείτε να συνεισφέρετε για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο και να γίνετε κι εσείς κομμάτι του, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να γίνει για πρώτη φορά μια τέτοια είδους ταινία στην Ελλάδα! Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και το επίσημο site της ταινίας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8FqlnpBjAX4&feature=channel_video_title[/youtube]