COMICDOM RESURRECTED #27: The Man Of Steel!

Εδώ στο Comicdom συμπαθούμε τον Superman, και δεν μπορούμε να το κρύψουμε! Τα χρόνια που τον βαραίνουν μπορεί να είναι πολλά και σεβαστά, οπότε κάποια στιγμή έγινε ο αποχαιρετισμός στα παλιά, και ο Last Son of Krypton έκανε το απαραίτητο lifting! Η ανανέωση αυτή είχε όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά το πλήρωμα του χρόνου κάποια στιγμή ήρθε και αυτό, μαζί με τον θάνατο. Όχι πως αυτό τον κράτησε για πολύ κάτω, σηκώθηκε, τίναξε την σκόνη από την μπέρτα του, και συνέχισε τον αγώνα για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας.

Αυτά είναι κάποια από τα highlights της εκδοτικής καριέρας του Superman τα τελευταία 25 χρόνια περίπου. Αν θέλετε κάτι πιο πρόσφατο, μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ ή, για ακόμα πιο γερά νεύρα, ίσως και στομάχια, υπάρχει και αυτό το πολυσυζητημένο run που μάλλον δεν άρεσε σε κανένα νοήμον ον, όχι μόνο σε αυτόn τον πλανήτη, αλλά σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, καθώς και σε μερικά γειτονικά.

Επίσης, μην ξεχνάτε τα κολλητιλίκια με τον άλλον τον περίεργο, εκείνον με τα πολλά παιχνιδάκια και τις σκουρόχρωμες ενδυματολογικές προτιμήσεις. Ελάτε τώρα, που κάνετε πως δεν ξέρετε!

Αν δεν χορτάσετε από όλα αυτά, υπάρχουν και οι εναλλακτικές εκδοχές! Αμέ! Αυτή εδώ είναι η πιο γνωστή και εμπορικά επιτυχημένη, ρίξτε, όμως, και μια ματιά σε αυτή, για μια προσέγγιση κάπως διαφορετική. Υπάρχουν και άλλες απόψεις, με μια μίξη που είναι έξυπνη και απλή ταυτόχρονα, όπως και η πιθανότητα εκείνη η διαβόητη ρουκέτα να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού.

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: SPIRITUS MORTIS: The Man Of Steel