COMICDOM RESURRECTED #28: When The Night Falls

Η προηγούμενη στήλη ήταν αφιερωμένη στον Superman, οπότε, για αυτή την εβδομάδα, δεν απομακρυνόμαστε από την DC, ξεσκονίζοντας μερικά κείμενα σχετικά με comics στα οποία πρωταγωνιστεί ο ήρωας που προτιμάει να βγαίνει στην γύρα όταν το σκοτάδι έχει πέσει.

Φυσικά, μιλάω για τον Batman, τον Σκοτεινό Ιππότη της Gotham City.

Επειδή οι επισκέπτες του Comicdom είναι τζιμάνια, είμαι σίγουρος ότι είναι ήδη ενημερωμένοι για τα BATMAN: YEAR ONE (όπως και για το απαραίτητο sequel του, το – τι άλλο; – BATMAN: YEAR TWO), THE KILLING JOKE και ARKHAM ASYLUM,  ιστορίες που έχουν την σφραγίδα “Must Read”.

Για μισό λεπτό, όμως. Αξίζει να ρίξετε μια ανάγνωση και στα BATMAN ANNUAL #14, DARK KNIGHT, DARK CITY, THE MANY DEATHS OF BATMAN και BATMAN/JUDGE DREDD: JUDGMENT IN GOTHAM. Μερικά από αυτά είναι ξεχασμένα διαμάντια και, αν δεν άξιζαν της προσοχής σας, δεν θα τα περιλαμβάναμε στα παλαιά COMICDOM FILES! Τί μας περάσατε;

Θέλετε, όμως, κάτι πιο φρέσκο, έτσι δεν είναι; Τί λέτε για το ALL STAR BATMAN;

Εντάξει, εντάξει, δεν ξύνω πληγές! Τα έλεγα εγώ ότι αυτό το πράγμα ήταν για παράφρονες, και μάλλον δεν είμαι ο μόνος. Εκτός και αν αυτό το comic ήταν σάτιρα, οπότε εξυπηρετεί τον σκοπό του (είπε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα).

Τέλος πάντων, αν θέλετε να διαβάσετε ένα πραγματικά ΚΑΛΟ Batman comic, υπάρχει το BATMAN: DARK DETECTIVE. Χρειάζεστε κάποιο άλλο; Υπάρχουν βέβαια και μερικά ακόμη, αλλά αυτά είναι για να περνάει η ώρα…

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: ICED EARTH – When The Night Falls