COMICDOM RESURRECTED #29: Wolverine Blues

Συνέχεια των μικρών αφιερωμάτων σε κλασσικούς χαρακτήρες των comics! Όσοι παρακολουθούν στενά την στήλη αυτή, ίσως και να υποψιάζονται ότι οι ιδέες για θεματικές ενότητες έχουν στερέψει, και ότι αυτά είναι εύκολες λύσεις. Δεν λέω, θαυμάζω την διορατικότητα  τους, και δηλώνω ότι, προς το παρόν, είμαι μάλλον στεγνός από ιδέες, αλλά κάποια στιγμή αυτές θα επιστρέψουν. Πού θα πάνε, δεν μπορούν να μου ξεφύγουν!

Τώρα, βέβαια, έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε, ή ακόμη και να διαβάσετε για πρώτη φορά, παλιά κείμενα σχετικά με τον Wolverine, τον πιο δημοφιλή χαρακτήρα που βγήκε από τις σελίδες των X-Men! O μικρόσωμος Καναδός μεταλλαγμένος δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής, αλλά ο τσαμπουκαλεμένος μυστηριώδης χαρακτήρας του σύντομα κέρδισε τους αναγνώστες, και του έδωσε μια θέση υπό το φως των προβολέων. Από εκεί και πέρα, η πορεία ήταν σταθερά ανοδική, με τον Wolverine να έχει καταλυτικό ρόλο σε κάποιες εξαιρετικές ιστορίες, ενώ άρχισαν να φανερώνονται λεπτομέρειες σχετικές με τον παρελθόν του.

Βέβαια, όλα αυτά ήταν πριν από τρεις δεκαετίες και βάλε, λίγο πριν ο Logan καταντήσει ο μαϊντανός της Μarvel, κάτι που δεν έχει σταματήσει, και μάλλον ούτε πρόκειται, μιας και το όνομα του φέρνει πάντα τις αντίστοιχες πωλήσεις. Μέσα σε αυτή την πληθώρα τίτλων και απόψεων, δεν λείπουν οι άστοχες ιστορίες, οι υποθέσεις για το μέλλον του, όπως και μια πιο χαλαρή προσέγγιση. Ποικιλία για όλα τα γούστα!

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: ENTOMBED: Wolverine Blues