Παρουσίαση στο ΟΞΥΓΟΝΟ: Γιώργος Τραγάκης

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στη Λέσχη ανάγνωσης comics ΟΞΥΓΟΝΟ, στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιαστεί το έργο του Γιώργου Τραγάκη, ο οποίος θα συμμετάσχει σε συζήτηση με συντονιστή το Βασίλη Γκογκτζιλά. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Παρουσίαση στο ΟΞΥΓΟΝΟ: Γιώργος Τραγάκης

Το ΟΞΥΓΟΝΟ, το οποίο πρόσφατα δημιούργησε μια Λέσχη ανάγνωσης για τους λάτρεις των comics στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει το δημιουργό Γιώργο Τραγάκη, σε μια συζήτηση με συντονιστή τον αναγνωρισμένο Θεσσαλονικιό δημιουργό comics Βασίλη Γκογκτζιλά. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 20:00.

Ο Γιώργος Τραγάκης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του ’66 στην Θεσσαλονίκη. Έχει δημοσιεύσει comics και εικονογραφήσεις σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Δουλειά του διαθέσιμη σε βιβλιοπωλεία είναι τα άλμπουμ Astro Boy and the Skylegs και Astro Boy 2, Ιφιγένεια στην Αυλίδα (σε σενάριο Τάσου Αποστολίδη) και οι συμμετοχές του στο Red DoT comix.

Το ΟΞΥΓΟΝΟ είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να δώσει νέα πνοή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2012 στη διεύθυνση Ολύμπου 81, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και φιλοδοξεί να γίνει πολιτιστικό στέκι για τους φίλους του βιβλίου και της Tέχνης.

ΟΞΥΓΟΝΟ
ΟΛΥΜΠΟΥ 81, T.K. 546 31, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, T: 2310 26 00 85
info@oxygono-metaixmio.gr
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα- Παρασκευή 16.00-21.00, Σάββατο 10.00-15.00