Πρεμιέρα Της Ταινίας ΛΟΡΑΞ Στο CCA 2012

Η Comicdom Press και η UIP προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους, στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων, ΛΟΡΑΞ, την Κυριακή 1η Απριλίου 2012, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).  Ένα ακόμη event στο πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2012.

  • Πρεμιέρα ΛΟΡΑΞ

Το Comicdom Con Athens 2012, σε συνεργασία με την UIP, δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους (αλλά και σε όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά!) να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal, πριν αυτή προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Το ΛΟΡΑΞ αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός από τα πιο επιτυχημένα βιβλία του Dr. Seuss και φέρει την υπογραφή του Μίδα των animation – τέως επικεφαλής της 20th Century Fox Animation – Κρις Μελεντάντρι (Εγώ Ο Απαισιότατος, Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), καθώς και των δημιουργών του πολύ επιτυχημένου animation Despicable Me!

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο.

Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος, που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους. Αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Πρόκειται για μια αστεία, αλλά συνάμα και συγκινητική περιπέτεια που υπογραμμίζει τη σημασία της ισορροπίας που πρέπει να διατηρείται μεταξύ της φύσης και της προόδου.

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό
Σκηνοθεσία ελληνικής μεταγλώτισσης: Μαρία Πλακίδη
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Αχλαδιώτης
Studio Ηχογράφησης: SIERRA POST
Δανείζουν τις φωνές τους οι: Παύλος Χαϊκάλης, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Ντίνος Σούτης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Μαρίζας, Τέτα Κωνσταντά, Βίνα Παπαδοπούλου
Διάρκεια: 86 λεπτά
ΑΠΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

(Κυριακή 1 Απριλίου, 12:00, Θέατρο)
Λόγω περιορισμένων θέσεων, η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας

Η ταινία είναι μια προσφορά της UIP