Comicdom Con Athens 2012 – Cosplay Party!

Βράδυ Σαββάτου, 31 Μαρτίου, και ο διαγωνισμός Cosplay έχει τελειώσει. Ε, και τί μ’ αυτό; Εσύ μη βγάλεις ακόμα τη στολή σου!

Φέτος, οι διοργανωτές του Comicdom Con Athens αποφάσισαν ότι ένα party είναι η απαραίτητη συνέχεια, μετά το κλείσιμο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, και σας προσκαλεί όλους, cosplayers και μη, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Ένα τέτοιο party δεν θα μπορούσε παρά να  είναι εντελώς ξεχωριστό. Για πρώτη φορά, τέσσερις από τις γνωστότερες, πιο δραστήριες και, φυσικά, πολυαγαπημένες ομάδες του χώρου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα εναλλάσσονται στα decks, σε ένα μοναδικό event!

Οι Akai Panda, Le Ciel, Lolli(k)pop και Oshare Play!, θα επιλέγουν για εσάς μουσικές από όλο το εύρος της σύγχρονης Ιαπωνικής και Κορεάτικης μουσικής, από J-Pop, K-Pop και J-Rock (Visual Kei, Oshare Kei, Nagoya kei, J-Metal), μέχρι anime και video game OST.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Επίσης για πρώτη φορά, μέλη και από τις τέσσερις ομάδες θα δώσουν μια μουσική μάχη, σε ένα back2back dj set, στο χώρο θα υπάρχει photo booth με green screen από τον φωτογράφο Σπύρο Κακούρη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση με δωράκια για τους παρευρισκόμενους.

Που: Bar 78 (Θεμιστοκλέους & Βαλτετσίου, Εξάρχεια)
Πότε: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη!