Νέο Τεύχος Μικρού Σερίφη… 50 Χρόνια Μετά!

Με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ, το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. εκδίδει μια νέα ιστορία του δημοφιλούς ήρωα και παρουσιάζει μια έκθεση αφιερωμένη στο ιστορικό περιοδικό.

Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. Κυκλοφορέι ΝΕΑ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Του Περιοδικού ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ, “Το Κόκκινο Βουνό”

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από το πρώτο τεύχος του ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ και να κάνουμε το ντεμπούτο μας στον κόσμο των περιοδικών και των κόμιξ που τόσο αγαπάμε… 20 χρόνια μετά το τελευταίο τεύχος, το ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. εκδίδει μια νέα ιστορία του Μικρού Σερίφη, “Το Κόκκινο Βουνό”!

Ο συλλέκτης και ιδρυτής του Σ.Ο.Φ.Ι.Α. Συνδέσμου Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων, Ρένος Μιχαηλίδης, έχει παραχωρήσει όλες τις συλλογές του προς αξιοποίηση στο Σ.Ο.Φ.Ι.Α. με όραμα να εμπλουτίσει Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Ερευνητικά Κέντρα… Το Σ.Ο.Φ.Ι.Α. με μια δόση νοσταλγίας και ρομαντισμού ατενίζει το μέλλον και εκπλήσσει μέσα από τις δράσεις του συλλέκτες, φίλους των τεχνών και των γραμμάτων.

Το HARD ROCK CAFE στο Σύνταγμα, Φιλελλήνων 18, θα φιλοξενήσει από τις 22 Μαρτίου έως τις 22 Απριλίου μια μικρή έκθεση αφιερωμένη στον ΜΙΚΡΟ ΣΕΡΙΦΗ όπου και θα πωλείται αποκλειστικά το νέο τεύχος*. Στην έκθεση μπορεί κανείς να δει παλαιά τεύχη περιοδικών, παιχνίδια από τη συλλογή παιχνιδιών του Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου!) και αφιερώματα στο συγγραφέα Πότη Στρατίκη. Η έκθεση ανοίγει με ένα εντυπωσιακό event στις 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00. Στον ίδιο χώρο, μέχρι τις 22 Απριλίου, θα μπορεί κανείς να απολαύσει western menu & drinks (για κρατήσεις 210 3252742).

περισσότερες πληροφορίες: www.sofia-foundation.gr και 210 3218691

*Το περιοδικό πωλείται στην τιμή των 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την επόμενη έκδοση του Σ.Ο.Φ.Ι.Α.: “Ένα Ταξίδι Μέσα Από Τις Καρτ-Ποστάλ”.

**Για online αγορά, μετά τις 22 Μαρτίου στην σελίδα μας www.sofia-foundation.gr