‘Eκθεση της Βάλιας Καπάδαη Στα T.G.I. Friday’s Στο Πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2012

To T.G.I Friday’s Kολωνακίου φιλοξενεί από την Τρίτη 20 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου την έκθεση της Βάλιας Καπάδαη στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2012. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Kiander and Ablyss: 100% Yummy στα T.G.I. Friday’s

To T.G.I Friday’s Kολωνακίου φιλοξενεί από την Τρίτη 20 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου την έκθεση της Βάλιας Καπάδαη στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens.

Είστε λάτρεις του καλού φαγητού και των comics; Τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα T.G.I. Friday’s στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) και να δείτε από κοντά τη «γευστική» έκθεση «Kiander and Ablyss: 100% Yummy» που φιλοξενείται στο δεύτερο όροφο του καταστήματος. Με πρωταγωνιστές τον Kiander και την Ablyss, η καλλιτέχνης Βάλια Καπάδαη αποδεικνύει ότι το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι.

Οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται, έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους το 2005, αλλά σε σελίδες comic εμφανίστηκαν το 2008. Πρόκειται για ένα είδος comic journal στο οποίο η Βάλια Καπάδαη πειραματίζεται με τη γλώσσα των comics και αποτυπώνει καθημερινές εμπειρίες δοσμένες με χιούμορ.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Kiander και την Ablyss και δείτε ότι το φαγητό είναι στ’ αλήθεια πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι. Δώστε κι εσείς φωνή στους ήρωες, γίνετε μέρος της έκθεσης και εκφράστε την πιο δημιουργική σας πλευρά. Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στο τραπέζι σας και να συμπληρώσετε με όποια λόγια θέλετε τη λεζάντα στο σουπλά που θα βρίσκεται κάτω από το πιάτο σας. Νιώστε για λίγο καλλιτέχνες και μυηθείτε στον ονειροπόλο κόσμο των comics!

Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2012, θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

Λίγα λόγια για την Βάλια Καπάδαη:

Η Βάλια Καπάδαη είναι αθεράπευτα ονειροπόλα και “comic junkie”. Τα πρωινά εργάζεται ως γραφίστρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ τα βράδια μεταλλάσσεται σε κομιξομηχανή. Της αρέσει να περνάει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της παρέα με τους αγαπημένους της ανθρώπους, τον γάτο της, διαβάζοντας comics και ακούγοντας μουσική. Από το 2008 έχει συμμετάσχει σε διάφορες ανθολογίες comics του εξωτερικού, έχει κάνει μερικές αυτοεκδόσεις και τώρα εικονογραφεί 4 graphic novels για τη Markosia και τη Scar Comics. Η πρώτη της ελληνική έκδοση ονομάζεται INDIGO και θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου από την Comicdom Press.

Λίγα λόγια για τα T.G.I. Friday’s:

Τα T.G.I. Friday’s® μετρούν 47 χρόνια ιστορίας στο χώρο του casual dining και βρίσκονται σε συνολικά 60 χώρες ανά τον κόσμο. Με τέτοιο παρελθόν δεν θα μπορούσαν τα T.G.I. Friday’s® να λείψουν από την Ελλάδα. Έτσι το 1997 ανοίγει το πρώτο κατάστημα T.G.I. Friday’s® στην Ελλάδα, στην πλατεία Κεφαλαρίου και γίνεται αμέσως αγαπημένο στέκι. Ακολουθεί η δημιουργία κι άλλων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ίδια θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Η συνταγή της επιτυχίας, ολοφάνερη! Λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές, μοναδικά cocktails και χαρισματικοί bartenders. Και όλα αυτά, στην πιο κεφάτη ατμόσφαιρα!
Έτσι, τα T.G.I. Friday’s® κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Valuecom
Βάλια Παπαγεωργίου
210-3252103