Νέες Εκδόσεις Της Jemma Press Στο CCA 2012

H Jemma Press ανακοινώνει τις νέες εκδόσεις που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο φετινό Comicdom Con Athens. Οι νέες αυτές εκδόσεις περιλαμβάνουν δουλειές των Χρήστου Μαρτίνη, Αλέξιας Οθωναίου, Κώστα Ι. Ζαχόπουλου και Βασίλη Γκογκτζιλά, Βασίλη Μπαμπούρη, Γιώργου Δημητρίου και Πάρη Κούτσικου, Τάσου Μαραγκού, Tomek και Άντυ Λοϋενμπέργκερ. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Κείμενα & Σχέδια: Χρήστος Μαρτίνης
Επίλογος: Αβραάμ Κάουα
192 Σελ. Μ/Α. Τιμή: 14,95 €
ISBN: 978-960-6732-80-5
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Στο καταφύγιο, όλα θα τελειώσουν.
Ή θα αρχίσουν.

Ο Άλεξ ζει απομονωμένος τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τσακισμένος, φοβισμένος κι αδύναμος. Μοιάζει να είναι νεκρός. Εκτός από τα μάτια του.

Ο Τζερόμ έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους. Ακόμα και την ίδια του τη γυναίκα. Τώρα είναι καθ’ οδόν για τη φυλακή. Δεν σκοπεύει να μείνει πολύ εκεί μέσα.

Στο καταφύγιο, όλα θα τελειώσουν.
Ή θα αρχίσουν.

Ο Χρήστος Μαρτίνης είναι δημιουργός κόμικς και εικονογράφος, απόφοιτος του τμήματος γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών [ΒΑ]. Έχει συνεργαστεί με τη Jemma Press, δημοσιεύοντας το κόμικς ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ στο περιοδικό ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ #3, καθώς και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, το οποίο έγραψε και εικονογράφησε ο ίδιος, στο πλαίσιο της διατριβής του για το ΒΑ στο graphic design.

Για την COMICDOM PRESS έχει εικονογραφήσει το ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και το πρώτο τεύχος της ομώνυμης σειράς κόμικς, ενώ συμμετείχε και στην προωθητική εικονογράφηση του τρίτου τεύχους.

Είναι συνιδρυτής του στούντιο Plotpoint Productions, μέσω του οποίου δημιούργησε το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, καθώς και background illustrations, props και character designs για το flash game KOLOBOK2012.

http://plotpointproductions.blogspot.com/
http://christos-martinis.deviantart.com/

Ο Χρήστος Μαρτίνης θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΥΓΗ

Κείμενα & Σχέδια: Αλέξια Οθωναίου
64 Σελ. Τετράχρωμο. Τιμή: 9,95 €
ISBN: 978-960-6732-84-3
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Κάτω από τους θολούς και σκονισμένους ουρανούς του Λονδίνου, ένα ατύχημα κάνει τις μοίρες τεσσάρων ανθρώπων να διασταυρωθούν. Με φόντο μια πόλη που δεν συγχωρεί, η αναζήτησή τους για καταφύγιο από τη μοναξιά και την αβεβαιότητα τους φέρνει κοντά με τρόπο που θα τους αλλάξει για πάντα – ή θα τους καταστρέψει.

Κομμάτια από τις ζωές τους ενώνονται και σχηματίζουν την Τσακισμένη Αυγή, μια ιστορία για τον έρωτα, τον θάνατο, την ανθρώπινη φύση, τις δεύτερες ευκαιρίες και τα μυστικά που ψιθυρίζει ο ατμός των υπονόμων στα λασπωμένα πεζοδρόμια της πόλης.
Η Αλέξια Οθωναίου γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές σπουδές της στη ζωγραφική στο Surrey Institute of Art and Design University College στην Αγγλία –First Class Bachelor of Arts Degree (Hons)– και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην εικονογράφηση και στην κινούμενη εικόνα στο Kingston University του Λονδίνου, First Class Master of Arts Degree (Hons).

Από το 2004 έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και κόμικς σε ποικίλα έντυπα (Παρά Πέντε, Γκραν Γκινιόλ, Athens Voice, κ.α.), έχει εκδώσει το άλμπουμ της (σε συνεργασία με τον Σπύρο Δερβενιώτη) Bleeding Hearts (εκδόσεις Jemma), έχει σχεδιάσει το Σύνδρομο #4 της ομώνυμης σειράς (εκδόσεις Comicdom) και σχεδιάζει το μηνιαίο κόμικς του περιοδικού “Διαβάζω”.

Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και συμμετέχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, εικονογράφησης και κόμικς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

www.alexiaothonaiou.com
alexiaothonaiou@gmail.com

Η Αλέξια Οθωναίου θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ
Τόμος 1: Η νύχτα των νεκρών • Ένα φέρετρο για τον Μαξ Μάρρεϊ

Κείμενα: Κώστας Ι. Ζαχόπουλος
Σχέδια: Βασίλης Γκογκτζιλάς
72 Σελ. Τετράχρωμο. Τιμή: 11,95 €
ISBN: 978-960-6732-78-2
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Καλώς ήρθατε στη Μίζερη …
Μια πόλη τόσο διεφθαρμένη και σάπια σε φυσικό και μεταφυσικό επίπεδο που διαβρώνει τα πάντα στο άγγιγμά της.

Ξεναγός σας θα είναι ο Μαξ Μάρρεϊ, ένας ξοφλημένος ιδιωτικός ντετέκτιβ που γνωρίζει καλά την καταραμένη πόλη, σαν γνήσιο παιδί της. Μαζί του θα περιηγηθείτε στα σκοτεινά σοκάκια και τους κακόφημους δρόμους, θα παρακολουθήσετε με τρόμο τους αφύσικους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει και θα βυθιστείτε στα πιο βαθιά μυστικά της πόλης.
Όμως και ο Μαξ κρύβει κάποια μυστικά για τον εαυτό του, μυστικά που έχουν τις ρίζες τους σε μέρη σκοτεινά, πολύ βαθύτερα από τα όρια της Μίζερη…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΓΚΤΖΙΛΑΣ: γεννήθηκε το 1978 στην Θεσσαλονίκη. Έχει εργαστεί ως εικονογράφος – σκιτσογράφος για τις εφημερίδες Αγγελιοφόρος, Μακεδονία και Θεσσαλονίκη. Έχει εικονογραφήσει για το περιοδικό Επιλογές της εφημερίδας Μακεδονία σε μια συνεργασία που διήρκησε πέντε χρόνια. Άλλες συνεργασίες του με περιοδικά είναι αυτές για το περιοδικό Sunday (Αγγελιοφόρος), Soul και Γαλέρα. Επίσης είναι συνεργάτης του περιοδικού Athens Voice για πάνω από πέντε χρόνια. Έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία. Μέσα στους συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνονται οι αμερικάνικες εκδοτικές εταιρίες Image comics με την οποία συνεργάστηκε στις ανθολογίες κόμικς POPGUN αλλά και στο one shot comic book Mister Universe.Εργασίες του έχουν επιλεχθεί και δημοσιευθεί στον δεύτερο τόμο του Illustration Now των εκδόσεων TASCHEN όπου παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες νέες τάσεις στον χώρο της εικονογράφησης παγκοσμίως. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ομαδικές εικαστικές εκθέσεις όπως και εκθέσεις κόμικς και έχει πραγματοποιήσει δύο προσωπικές εκθέσεις κόμικς και εικονογράφησης.

www.vassilisgogtzilas.com
vassilisgogtzilas.tumblr.com

Κ. Ι. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σενάριά του για κόμικς εκδόθηκαν σε διάφορα περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε στην βραβευμένη με Eisner Award ανθολογία κόμικς Popgun, που εκδόθηκε από την Image Comics. Είναι ο σεναριογράφος του Mister Universe που εκδόθηκε στον τέταρτο τόμο του Popgun και του ομώνυμου αυτοτελούς κόμικς από την Image Comics. Συμμετείχε ακόμη σε συλλογές διηγημάτων και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Mon Alix, εκδόθηκε από το εκδοτικό οίκο Cannot not design Publications. Αυτές τις ημέρες δουλεύει πάνω στο επόμενό του βιβλίο αλλά και στο σενάριο της σειράς κόμικς Μίζερη Πόλη, που θα εκδοθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

www.k-i-zachopoulos.info

Ο Βασίλης Γκογκτζιλάς και ο Κώστας Ι. Ζαχόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

ΤΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Ποιήματα: Βασίλης Μπαμπούρης
Εικονογράφηση: Γιώργος Δημητρίου
Layouts: Πάρις Κούτσικος
112 Σελ. Μ/Α. Τιμή: 12,00 €
ISBN: 978-960-6732-81-2
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Το Τρομολόγιο είναι μια ανθολογία απολαυστικά ανατριχιαστικής και σαρκαστικά σκοτεινής ποίησης, που συνεχίζει επάξια το έργο του Tim Burton (Ο μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκη) και του Neil Gaiman (Αρρωστημένα μυαλά).

Με μακάβρια χιουμοριστική διάθεση, ο Βασίλης Μπαμπούρης σκαρώνει τρομακτικά στιχάκια που θα σας κρατήσουν ξάγρυπνους μ’ ένα χαμόγελο στα χείλη.
Μα κι αν ακόμα καταφέρετε να κοιμηθείτε, δύο βραβευμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες, ο Γιώργος Δημητρίου (εικονογράφηση) και ο Πάρις Κούτσικος (layouts), έχουν φροντίσει να τροφοδοτήσουν με εξόχως φρικτές εικόνες τους εφιάλτες σας!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ: Είναι Διευθυντής Σπουδών του Κέντρου Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta|φραση. Διευθύνει τη σειρά Κόλαση των εκδόσεων ΟΞΥ και μεταφράζει λογοτεχνία του φανταστικού τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει εκδώσει άλλα τρία βιβλία, τη συλλογή δοκιμίων In Extremis: Στα άκρα της ανθρώπινης φύσης (Έσοπτρον, 1992), την ανθολογία συνεντεύξεων Μυστικά της Κόλασης: Συνομιλίες με τους άρχοντες του Τρόμου (ΟΞΥ, 1998) και το εικονογραφημένο παραμύθι Μανουέλ, ο μικρός μαύρος μάγος (ΟΞΥ, 2010). Είναι ερασιτέχνης δρομέας και σκάρωσε αυτά τα ποιήματα όσο έτρεχε. Υπολογίζει ότι χρειάστηκε να διανύσει πάνω από 500 χιλιόμετρα μέχρι να ολοκληρώσει το Τρομολόγιο.

vbabouris@gmail.com
www.facebook.com/vasilis.babouris

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως επαγγελματίας εικονογράφος από το 2003. Έκτοτε έχει εικονογραφήσει πολυάριθμα βιβλία για τις εκδόσεις Κέδρος, Πατάκης, Λιβάνης, ΟΞΥ και Jemma Press, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δουλειές του έχουν αποσπάσει βραβεία και επαίνους ΕΒΓΕ

gdimitriou77@gmail.com
www.mothica.net

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ: Είναι γραφίστας. Σπούδασε στον ΑΚΤΟ στην Αθήνα και στο Middlesex University στο Λονδίνο. Το 1995 υπήρξε συνιδρυτής των εκδόσεων ΟΞΥ. Πολλές από τις δουλειές του έχουν κατά καιρούς διακριθεί και βραβευθεί. Από το 2007 και μετά, πέρα από τις εκδόσεις, καταπιάνεται με ένα ευρύ φάσμα γραφιστικών και εικαστικών εφαρμογών.

www.parisko.com
www.flickr.com/parisko

Ο Βασίλης Μπαμπούρης και ο Γιώργος Δημητρίου θα βρίσκονται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

KRAK KOMIKS #8

Κείμενα & Σχέδια: Τάσος Μαραγκός
36 Σελ. Τετράχρωμο. Τιμή: 5,50 €
ISBN: 978-960-6732-82-9
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Τελευταίο μέρος της τριλογίας του στρατού και ο Μάρκος κι ο Γόγος απολύονται και τρελαίνονται!
Όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν στο στρατόπεδο αναλαμβάνει καινούργιος διοικητής. Το πολυπόθητο χαρτί δεν είναι κάτι που οι ήρωες μας θα πάρουν εύκολα…

Σ’ αυτό το τεύχος, μαζί με το Hard Rock θα απολαύσετε και τα: Greek Comics Wonderland, Fanboy + Τζατζίκι, Κομίστας καθώς και μια συνταγή έκπληξη από την Κυρία Μαγδαληνή!

Ο Τάσος Μαραγκός (Tasmar) γεννήθηκε στη Σύρο το 1977. Η ενασχόληση του με τα κόμικς άρχισε το 1998 όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει γραφιστική. Το 2004 αυτοεκδίδει το fanzine, bigBANG! το οποίο βραβεύεται με Comicdom Award ως το καλύτερο ελληνικό fanzine για τις χρονιές 2005 και 2006. Μετά το 2007 το bigBANG! εκδίδεται πλέον από την Ένατη Διάσταση.

Το 2007 αυτoεκδίδει το τεύχος 0 του Krak komiks. Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί από τη Giganto Books. Το τρίτο τεύχος του Krak komiks διακρίθηκε και με Comicdom Award για καλύτερο εξώφυλλο το 2009 και το 2010 το τέταρτο τεύχος ως το καλύτερο κόμικς της περασμένης χρονιάς. Από το έκτο τεύχος και μετά το Krak komiks εκδίδεται πλέον από την Jemma Press. Τον Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφορεί με την Jemma press το άλμπουμ Super Condom που συλλέγει τα comics strips που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα City Uncovered από το 2006 μέχρι και το 2008.

Κόμικς και γελοιογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό 9, Γαλέρα, στο free press περιοδικό Bang, στην κυκλαδίτικη εφημερίδα Κοινή Γνώμη, στην εφημερίδα City Uncovered, στο περιοδικό Happy Revolver, στα ανεξάρτητα κόμικς έντυπα Pick Your Sin, Red Dot Comix, Sapilla και σε διάφορες ανθολογίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τελευταία δημοσιεύει καθημερινά στο website socomic.gr, το comic-strip “Όλα είναι Κόμικξς!”.

Τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη όπου διδάσκει κόμικς και σκιτσάρει σε χαρτιά και τοίχους.

http://krakkomiks.blogspot.com/

Ο Τάσος Μαραγκός θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

ΚΟΥΛΟΥΡΙ #3: ΑΟΥΤΣ!

Κείμενα & Σχέδια: Tomek
36 Σελ. M/A. Τιμή: 3,50 €
ISBN: 978-960-6732-83-6
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει, τι συμβαίνει στο Κουλούρι #3; Εμείς προσπαθήσαμε να καταλάβουμε αλλά στάθηκε αδύνατο.
Ίσως είναι λάθος να προσπαθεί κανείς να αναλύσει την δουλειά του Tomek με συμβατικές προσεγγίσεις και μέτρα, γιατί όπως είναι προφανές στην περίπτωσή του δεν ισχύουν…

Στο Κουλούρι #3 λοιπόν, θα βυθιστείτε σε ένα ωκεανό παρανοϊκού χιούμορ, ανορθόδοξης και αντισυμβατικής αφήγησης και εκπληκτικών σχεδιαστικών πειραματισμών, καθώς ο Tomek συνεχίζει το ταξίδι του μέσα από τις περιπέτειες της Φάτσας, τους ξέφρενους ρυθμούς του Mozg και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις των Stupid Hits.

Ο Tomek είναι απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έχει στο ενεργητικό του πολύχρονη παρουσία στο animation σε παραγωγές για τηλεόραση και κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σαν εικονογράφος και σκιτσογράφος με συνεργασίες στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η σχέση του με τα κόμικς ξεκίνησε από την εποχή του Bolek και Lolek και πάντα τον ακολουθούσε παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Από το 21st #@&!* Century Boy του μουσικού περιοδικού The THING και το HEHE! (το χειρότερο Μίκυ …ΜΑΟ της πόλης), καταλήγει στον φούρνο της Jemma Press να ζυμώνει και να ψήνει, με δική του προσωπική συνταγή, το πιο τραγανιστό ΚΟΥΛΟΥΡΙ της ελληνικής σκηνής κόμικς.

http://tomek.gr/
http://tomekthings.blogspot.com/

O Tomek θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.

 

ΓΟΥΙΛΙ ΤΟ ΖΟΜΠΙ
ΣΑΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ

Κείμενα & Σχέδια: Άντυ Λοϋενμπέργκερ
36Σελ. Δίχρωμο. Τιμή: 3,95 €
ISBN: 978-960-6732-79-9
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία 10/04/2012

Τι είναι ο Γουίλι; Ναι, εντάξει, είναι ζόμπι, αλλά τι πραγματικά είναι αυτό το υποσιτισμένο φρικιό;
O Γουίλι το ζόμπι είναι καταρχήν δημιούργημα του Άντυ Λοϋενμπέργκερ και πρωτοεμφανίστηκε το 2007, έκτοτε δημοσιεύεται τακτικά στο Virus Magazine και σε άλλα έντυπα.

Ο Γουίλι θα μπορούσε να είναι ένας από εμάς, ένας καθημερινός άνθρωπος, μόνο που κάνει πράγματα που κανείς από εμάς δεν θα έκανε. Κανείς ας πούμε δεν θα έτρωγε ένα γιάπη για μεσημεριανό… ακόμα κι αν το ήθελε. Αυτό είναι που κάνει τις γελοιογραφίες του Λοϋενμπέργκερ τόσο σπουδαίες: η καυστικά κριτική ματιά στη κοινωνία μας, η ασυμβίβαστη ρήξη του χαρακτήρα με το σύστημα, μα πάνω από όλα το ότι ο Γουίλι, σ’ αντίθεση μ’ εμάς είναι πραγματικά ελεύθερος…

“ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.”
ΜΑΞ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Η εθνικότητα του Άντυ Λοϋενμπέργκερ είναι μπλεγμένη υπόθεση, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ζει στο Βερολίνο. Επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του (την Ελλάδα) για την κυκλοφορία του άλμπουμ του Γουίλι το Ζόμπι: Σαπίζει ακόμη, στοComicdom Con Athens 2012. Μετά από πολλές αυτοεκδόσεις άλμπουμ γελοιογραφιών και κόμικς, ο Άντυ είναι πολύ χαρούμενος που η Jemma Press ανέλαβε τον Γουίλι.

www.williethezombie.com
www.andyleuenberger.com

Ο Άντυ Λοϋενμπέργκερ θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press στο Comicdom Con Athens 2012. Ακριβές ωράριο για τα signings θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το συνέδριο.