ΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ: 4σέλιδο Preview

Στις 30 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Comicdom Con Athens 2012, κυκλοφορεί το τελευταίο μέρος της επικής τριλογίας του Γαβριήλ Τομπαλίδη. Μετά το ΟΙ 3 ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ και το ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ, έρχεται το ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! Μέχρι την κυκλοφορία του, δείτε ένα 4σέλιδο preview.

ΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Σενάριο – Σχέδιο: Γαβριήλ Τομπαλίδης
16 σελ. | Α/Μ | Τιμή: 2,00 €
Σε περιορισμένη έκδοση 200 αντιτύπων
Comicdom Con Athens 2012 Exclusive!

Μετά τον προπέρσινο πάταγο που προκάλεσε το αριστούργημα ΟΙ 3 ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ και την περσινή ανυπολόγιστη επιτυχία του μνημειώδους comic ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ, ο Τιτάνας της 9ης Τέχνης, Γαβριήλ Τομπαλίδης, επιστρέφει με το τρίτο (και τελευταίο – or… is it?) μέρος της τριλογίας, η οποία έχει ήδη συνταράξει ολοκληρωτικά την ελληνική (ενδεχομένως και τη διεθνή) σκηνή των comics!

Μεγαλειώδες σενάριο, υποδειγματικό σκίτσο, μαγικό storytelling, και ότι άλλο μπορεί να αναζητήσει από ένα comic, ο σοβαρός, συνειδητοποιημένος αναγνώστης της εποχής μας.

Το graphic novel ΤΟ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ δεν θα αλλάξει τα comics όπως τα ξέρατε, αλλά είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ότι (νομίζατε πως) ξέρατε για τα comics!

“H στρουκτουραλιστική ζύμωση των τελευταίων περίπου 130 χρόνων, μας οδηγεί ακριβώς εδώ, στο comic που αδημονείτε να διαβάσετε. Το τέλος μιας τριλογίας, το οποίο περιέχει έναν ποιητικά δομημένο συνδυασμό δεκάδων pop icons και στοιχείων, που θα σας γυρίσει τα μάτια ανάποδα.”

Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης
Δημιουργός comics

4σέλιδο Preview