ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Και Φιγούρες ΤΕΖΑ Από Τη Jemma Press Στο Comicdom Con Athens 2012

Δύο ακόμη ανακοινώσεις από τη Jemma Press, σχετικά με την παρουσία της στο Comicdom Con Athens 2012. Η πρώτη αφορά στο άλμπουμ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ των Γιώργου Μελισσαρόπουλου και Λουκά Μέξη, το οποίο θα φιλοξενείται, μαζί με τους δημιουργούς του, στο περίπτερο της εκδοτικής και η δεύτερη στις χειροποίητες φιγούρες ΤΕΖΑ που θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ SIGNING!
STOP THE PRESS!

Φέτος στο Comicdom Con Athens 2012, στο περίπτερο του Jemma Books & Comics, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον συνεργάτη της Jemma Press, Γιώργο Μελισσαρόπουλο και τον Λουκά Μέξη και το άλμπουμ τους ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Colllector’s edition.

O ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι μια συλλογή των 100 αγαπημένων στριπς των δημιουργών από τα 5 χρόνια δικτυακής του κυκλοφορίας.

Ώρες signing: Σάββατο 31/3/12, από τις 16:00 έως και τις 18:00.

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΕΖΑ!

Φέτος, στο περίπτερο του Jemma Books & Comics στο Comicdom Con Athens 2012, θα διατίθενται χειροποίητα μικρά αγαλματίδια των αγαπημένων σας κατσαριδών του Γιώργου Μελισσαρόπουλου από πηλό fimo και σύρμα, με μάτια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι!

Δημιουργημένα στο χέρι από τον Meliss και βασισμένα στην ομώνυμη σειρά κόμικς Τέζα, αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στη συλλογή κάθε συλλέκτη.

Μονές φιγούρες και συνθέσεις έρχονται… να σας ανατριχιάσουν!
Περιορισμένα τεμάχια διαθέσιμα!