Τον Ιούνιο, O Spider-Man Συναντάει… Τον Spider-Man

Όχι ότι αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν, αλλά πλέον είναι και επίσημο: Ο Peter Parker και ο Miles Morales συναντιούνται στο πρώτο crossover ανάμεσα στο κλασσικό και το Ultimate Marvel Universe.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στη σειρά 5 τευχών με τίτλο SPIDER-MEN, σε σενάριο Brian Michael Bendis (AVENGERS VS X-MEN, ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN) και σχέδιο Sara Pichelli (ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN), με εξώφυλλα από τον Jim Cheung (AVENGERS VS X-MEN). Παράλληλα, κάθε τεύχος θα φιλοξενεί variants covers από τους Humberto Ramos, Mike Deodato, Marcos Martin, Terry Dodson, Travis Charest και Sara Pichelli.

Στο πρώτο τεύχος της σειράς που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ο “κλασσικός” Spider-Man θα βρεθεί- ενώ κυνηγάει έναν villain- σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου ο Peter Parker είναι νεκρός και κάποιος άλλος έχει οικειοποιηθεί την ταυτότητα του υπερήρωα. Καθώς οι δύο χαρακτήρες μαθαίνουν ποιος είναι ποιος, καθώς και για την ύπαρξη των δύο κόσμων, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια περιπέτεια που θα φέρει στο προσκήνιο ένα χαρακτήρα-κλειδί στον μύθο του Spider-Man.

Όπως δήλωσε ο Bendis, φέτος είναι η 50η επέτειος του χαρακτήρα, γεγονός το οποίο αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μία ιστορία Spider-Man, που όμοιά της δεν έχει ξανα-υπάρξει, ενώ ο Editor in Chief της Marvel, Axel Alonso χαρακτήρισε τη σειρά “μία από τις σημαντικότερες ιστορίες στην Ιστορία της Marvel”.