COMICDOM RESURRECTED #37: Enter The Droids!

Μηχανές που μοιάζουν με ανθρώπους, αξιαγάπητα (και μη) ρομπότ, καθώς και τα ξαδέρφια τους έχουν οι σελίδες των comics που θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα!

Θέλετε να πάρετε εκδίκηση από κάποιον και σας περισσεύουν κάτι ψιλά που κουδουνίζουν στο πορτοφόλι σας;  Δυστυχώς, στον δικό μας κόσμο το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κεράσετε τον εαυτό σας έναν καφέ, μπας και καθαρίσει το μυαλό. Τι θα γινόταν αν υπήρχαν εναλλακτικές σαν αυτή εδώ; Κάπως σαν ελεύθερη οπλοκατοχή, και ακόμα χειρότερα φοβάμαι!

Επίσης, γιατί να ρισκάρετε οτιδήποτε στη ζωή, όταν μπορείτε να έχετε για εκπρόσωπο ένα ρομπότ που σας μεγιστοποιεί την απόλαυση, ενώ εσείς αποφεύγετε τους κινδύνους; Βέβαια, όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει, με τα τρεξίματα να αρχίζουν!

Τα ρομπότ, έχουν και αυτά τους εχθρούς τους! Ποιοι είναι αυτοί; Βασικά, η ίδια η ανθρωπότητα, ακόμα και όταν τα μέλη της έχουν περάσει το κατώφλι του θανάτου, και δεν λέει να το βάλει κάτω.

Τι γίνεται όμως όταν η ανθρώπινη συνείδηση είναι παγιδευμένη σε ένα ψυχρό, μεταλλικό σώμα, που η μόνη ανάγκη για επιβίωση είναι λίγο λάδι, και φόρτιση όταν οι μπαταρίες είναι πεσμένες;  Καταρχήν, μπορεί να τεθεί στην υπεράσπιση του νόμου, ακόμα και αν οι μέθοδοι του είναι λίγο ακραίες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Εσείς αποφασίζετε!

Ωραία και η υπεράσπιση του κάθε καλού και δίκαιου, αλλά δεν είναι και ο πλέον ιδανικός τρόπος να περάσει κάποιος την ζωή του. Δεν θα ήταν καλύτερο ένα ανθρώπινο σώμα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό;

Τέλος, τίποτα δεν αποκλείει κάποια μορφή τεχνητής νοημοσύνης από το να έχει πέρα από υπαρξιακά προβλήματα και οικογενειακά. Ο γάμος, ακόμα και για τα ανδροειδή, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση…

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: ΝΟCTURNUS – Droid Sector