Αργίες Και… Εκπλήξεις!

Φαντάζομαι δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν από εσάς (εκτός και αν είστε εντελώς καινούργιος επισκέπτης του site μας, οπότε καλωσήρθατε!), το γεγονός ότι δεν έχουμε καινούργια post σήμερα, που είναι επίσημη αργία για τους ανθρώπους των γραμμάτων. Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι δεν χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να ξεκουραστ… εεε, εννοώ ότι κρατάμε πάντα τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα αυτού του τόπου, όσο και αν μας πονά που σας αφήνουμε χωρίς φρέσκο υλικό, κάτι τέτοιες μέρες.

Ειδικά για τη σημερινή μέρα, όμως, θα κάνουμε μια εξαίρεση.

Όχι, δεν πρόκειται να έχουμε κάποιο review, κάποια παρουσίαση, ή το καθιερωμένο COMICDOM JOURNAL, το οποίο όλοι λατρεύετε να διαβάζετε στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας. (Θα ανέβει αύριο, BTW.)

Σήμερα, θα “σπάσουμε” την αργία μας για έναν εντελώς self-serving λόγο, που όμως πιστεύουμε πως θα εκπλήξει ευχάριστα πολλούς από εσάς. Σε λίγες ώρες από τώρα, θα ανέβει ένα δελτίο Τύπου στο οποίο θα ανακοινώνεται μια νέα δραστηριότητα της Comicdom Press, που θα απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, σε δημιουργούς comics οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να εξελίξουν ακόμη περισσότερο την Τέχνη τους!

Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι; Λίγη υπομονή ακόμα και το μυστήριο θα λυθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Comicdom.gr και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες…