Ξαναεκλογές

Oι εκλογές που υποτίθεται πως είτε θα επιστρέψουν τα χρυσά κουτάλια στα τραπέζια μας είτε θα μας ρίξουν από το χείλος του γκρεμού στο σκοτεινό μέρος όπου θα καιγόμαστε νηστικοί έως τον αιώνα τον άπαντα ήδη ξεκίνησαν. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εσάς έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να πατάτε refresh, μπας και εμφανιστεί κάποιο νέο εδώ μέσα.

Αν, λοιπόν, σκοπεύετε να ψηφίσετε, κάντε το τώρα (πάτε πρωί-πρωί, μαζί με τους υπερήλικες που έχουν έτοιμο το φακελάκι από το σπίτι και δεν υπήρξαν ποτέ τους αναποφάσιστοι) και περιμένετε τα exit polls ή το αγαπημένο σας απογευματινό τούρκικο σήριαλ. Αν όχι, μπορείτε να πεταχτείτε σε μια κοντινή παραλία, με την ελπίδα (ή τον τρόμο) πως θα είστε guest stars σε ένα από τα ρεπορτάζ του Star, με τον τίτλο “Οι νέοι ψηφίζουν παραλία”. Θα στερηθείτε λίγο το αγαπημένο σας air-condition, αλλά τι να κάνεις;

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι σήμερα δεν πρόκειται να ανέβει κάποιο νέο post εδώ. Υπομονή, όμως! Αύριο είναι μια καινούργια μέρα, ο ήλιος θα ξημερώσει, η Ελλάδα θα είναι ξανά στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου και το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και κάτι ευχάριστο εδώ.

Καλή ψήφο σε όλους!