San Diego Comic Con 2012: Report 0

If you can’t bring the people to the Con, bring the Con to the people! Σταθεροί στο ετήσιο ραντεβού μας, εδώ στο Comicdom.gr θα σας παρουσιάσουμε κάθε  ενδιαφέρον νέο που θα αλιεύσουμε από το μεγαλύτερο comics related γεγονός στον πλανήτη, με τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από το χώρο των comics, αλλά και των comic related ταινιών και videogames. Κατά τη διάρκεια των προσεχών 24ώρων, θα υπάρχουν διαρκώς νέα reports, συνεπώς μη ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε περισσότερες από μία φορά την ημέρα!

Σε αυτό το εισαγωγικό report, οι πρώτες ειδήσεις λειτουργούν περισσότερο σαν ζέσταμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, όπως για παράδειγμα το Top 10 του Newsarama με τους τομείς στους οποίους αναμένεται να έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις.

Δύο βίντεο του Bleeding Cool από το χθεσινό Preview Night, μπορεί να μην κερδίζουν με την ποιότητα της εικόνας τους, σίγουρα όμως μεταφέρουν το εκεί κλίμα. Στο πρώτο, βλέπουμε τον μικρό χαμό που έγινε μόλις άνοιξαν οι πόρτες, με τους επισκέπτες να διεκδικούν exclusive figures της Hasbro…

…ενώ το δεύτερο είναι ένα tour αφιερωμένο στις μικρές εκδοτικές και τις νέες εσοδείες τους.

Κι ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα αρχίσουν να σκάνε μύτη οι ανακοινώσεις από τα panels της εκδήλωσης, έγινε γνωστό ότι ο J. Michael Straczynski ιδρύει το Studio JMS, ένα νέο studio που θα παράγει comics, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και games — καθώς και ότι την Άνοιξη του 2013 θα επιστρέψει το imprint Joe’s Comics (μέσω της Image), με τίτλους όπως οι FALLING ANGEL, TEN GRAND, GUARDIANS και SIDEKICK.

Αυτά προς το παρόν. Stay tuned for more!