San Diego Comic Con 2012: Report 1

Διαβάσατε το εισαγωγικό report μας από το San Diego Comic Con Preview Night, κάνατε το ίδιο και με τις αντίστοιχες σημειώσεις και παρατηρήσεις του Tom Spurgeon για το Comics Reporter, και τώρα είστε έτοιμοι για τις πρώτες ειδήσεις από το μεγαλύτερο comics related event στον κόσμο!

DC

Variant Cover του Bryan Hitch για το BATMAN #12.

Batman: Beyond The Night of Owls panel: Την πορεία των Bat-family τίτλων, συζητούν μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος του BATMAN, Scott Snyder, o writer/artist του DETECTIVE COMICS και μελλοντικός σχεδιαστής του JUSTICE LEAGUE, Tony Daniel,  η σεναριογράφος του BATGIRL, Gail Simone, το creative team του DARK KNIGHT, Gregg Hurwitz και David Finch, ο σεναριογράφος του NIGHTWING, Kyle Higgins, o writer/artist του BATWOMAN, JH Williams III και ο σεναριογράφος του RED HOOD & THE OUTLAWS, Scott Lobdell.

DC Comics: Tales From The Dark And The Edge panel: Oι σεναριογράφοι και σχεδιαστές των Dark και Edge τίτλων, μιλούν για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν στις σειρές, με τον moderator Bob Wayne, να κάνει την αρχή με τον τίτλο ANIMAL MAN, παρουσιάζοντας τον σεναριογράφο Jeff Lemire.

DC Entertainment – All Access: DC NOW! panel.  Oι Geoff Johns, Scott Snyder, Rob Liefeld, Αmanda Conner, Jimmy Palmiotti, Scott Lobdell και Brian Buccellato μιλούν για τις σειρές τους και τα ανακοινώσιμα σχέδιά τους για το DC Universe.

MARVEL

Marvel House of Ideas panel: Τις δραστηριότητες της εταιρίας που σχετίζονται με την τεχνολογία (Marvel AR, Marvel Comics App, social media κλπ) συζητούν με τον moderator Arune Singh, διευθυντικά στελέχη όπως ο Chief Creative Officer, Joe Quesada, o Senior Editor, Nick Lowe και ο Editor-in-Chief, Axel Alonso.

IMAGE

Image Comics Presents panel: Στο πρώτο panel της για φέτος, η Image παρουσιάζει τα ανερχόμενα αστέρια της, όπως οι Sina Grace (LI’L DEPRESSED BOY), Kurtis Wiebe (PETER PANZERFAUST), Tim Daniel (ENORMOUS), Ales Kot (WILD CHILDREN), Michael Moreci (HOAX HUNTERS) και Jim McCann (MIND THE GAP).

DARK HORSE

Dark Horse: Powered by Creators. Την εταιρία που βάσισε σημαντικό τμήμα της 25ετούς πορείας της στην πεποίθηση ότι οι δημιουργοί πρέπει να έχουν την επιλογή να διατηρούν το copyright της δουλειάς τους, εκπροσωπεί σε αυτή την αναδρομή ο εκδοτής της, Mike Richardson. Μεταξύ των αποκλειστικών ανακοινώσεων και η είδηση ότι θα υπάρξει intercompany crossover με την IDW, και συγκεκριμένα με τους τίτλους 30 DAYS OF NIGHT και CRIMINAL MACABRE.

IDW

H IDW ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών εκδόσεων με μεγάλη καλλιτεχνική και ιστορική αξία: To GIL KANE’S THE AMAZING SPIDER-MAN ARTIST’S EDITION το οποίο περιλαμβάνει σημαντικό υλικό από τα 1970s όπως το διάσημο storyline “The Night Gwen Stacy Died”, το MARK SCHULTZ XENOZOIC TALES ARTIST’S EDITION, το οποίο συγκεντρώνει τα 6 τεύχη της σειράς των 1980s,  καθώς και μία νέα έκδοση του DAVE STEVENS THE ROCKETEER ARTIST’S EDITION.

DYNAMITE

Η Dynamite Entertainment ανακοίνωσε το δημιουργικό team στο re-launch του χαρακτήρα “Evil Ernie”. Τη νέα σειρά θα γράφει ο Jesse Blaze Snider (DEAD ROMEO, DEADPOOL) και θα σχεδιάζει ο Jason Craig (FREDDY VS. JASON VS. ASH, WOLVERINE) με εξώφυλλα από τους Tim Seeley, Nick Bradshaw, Dan Brereton και Ardian Syaf.

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0