San Diego Comic Con 2012: Report 7

Όσο περνάει η ώρα, αυξάνεται και η ροή των ειδήσεων από το mega event που λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη πόλη της νότιας Καλιφόρνια. Ανακοινώνονται λεπτομέρειες για τους καινούργιους τίτλους του DC Universe, αποκαλύπτονται τα τηλεοπτικά σχέδια της Marvel, ενώ μαθαίνουμε και τα (πιθανά) ονόματα του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου που (ενδεχομένως) θα αναλάβουν το κινηματογραφικό reboot των Fantastic Four.

DC COMICS

New Wave Panel: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τους τέσσερις νέους τίτλους του νέου DC Universe, TALON, PHANTOM STRANGER, SWORD OF SORCERY, TEAM SEVEN, ειπώθηκαν σε αυτό το panel, στο οποίο συμμετείχαν οι Bob Wayne, Dan Didio, καθώς και δημιουργοί που θα εργαστούν στα πρώτα τεύχη των τίτλων.

All Access: OGNs: Το ήδη επιτυχημένο line των original graphic novels της εταιρίας θα γίνει ακόμη πιο επιτυχημένο τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον, αυτό θα προσπαθήσουν να μας πείσουν οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο panel, Anthony Bourdain, Shane Davis, Langdon Foss, Geoff Johns και J. Michael Straczynski.

MARVEL

Marvel TV: Ο υπεύθυνος του τηλεοπτικού τμήματος της εταιρίας, Jeph Loeb, μίλησε σε κοινό και δημοσιογράφους για τη νέα animated σειρά HULK AND THE AGENTS OF S.M.A.S.H. και ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία του νέου AVENGERS ASSEMBLE.

David Marquez Exclusive: Ο σχεδιαστής του ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN μιλάει στο Newsarama για το νέο του αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρία και για πολλά άλλα.

A-BABIES VS. X-BABIES: Ο παροξυσμός με το AVENGERS VS. X-MEN δεν έχει τέλος…

Η νέα ταινία FANTASTIC FOUR έχει σεναριογράφο και σκηνοθέτη. Η Fox ανακοίνωσε πως θα εμπιστευτεί τις τύχες του κινηματογραφικού reboot της διασημότερης οικογένειας του Marvel Universe στα χέρια των Josh Trank (σκηνοθέτης του CHRONICLE) και Jeremy Slater (ανερχόμενος σεναριογράφος – whatever that means). Καλά, μην τα δένετε και κόμπο όλα αυτά. Κάποτε ο James Cameron θα σκηνοθετούσε το SPIDER-MAN…

ALEX ROSS/DYNAMITE

THE ART OF PAINTED COMICS. Ο δημοφιλής painter και concept artist θα συνεργαστεί με τον comics journalist, Chris Lawrence, για τη δημιουργία ενός βιβλίου με θέμα την Ιστορία και την επίδραση του painted artwork στην Ένατη Τέχνη.

MOVIE NEWS

EXPENDABLES 2. Ο Arnold Schwarzenegger και ο Sylvester Stallone παραβρέθηκαν σε ένα panel με θέμα το sequel της ταινίας που όλοι λατρεύουν να μισούν (ή μισούν επειδή τη λατρεύουν – δεν είμαι σίγουρος!). Τί σχέση έχει αυτό με τα comics; Άντε από ‘δω, ρε, που μου θέλετε και comics!

TWILIGHT: BREAKING DAWN 2. Ε, μια και είμαστε σε non-comics mode…

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4

San Diego Comic Con 2012: Report 5

San Diego Comic Con 2012: Report 6