San Diego Comic Con 2012: Report 8

Το Σάββατο είναι κάθε χρόνο η πιο “γεμάτη” μέρα του Comic Con και η φετινή εκδήλωση δεν αποτελεί εξαίρεση! Panel αφιερωμένο στο BEFORE WATCHMEN, επιστροφή του PILOT SEASON με την εμπλοκή του Mark Waid, reboot του CYBERFORCE από τον Marc Silvestri και αναγγελία comic βασισμένου στην πολυαναμενόμενη νέα κινηματογραφική ταινία του Quentin Tarantino είναι μερικά από τα θέματα αυτού του όγδοου report.

DC COMICS

BEFORE WATCHMEN: Το πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο project της DC, που χώρισε στα δύο κοινό και δημοσιογράφους, έχει το δικό του panel, με τη συμμετοχή των Dan Didio, J. Michael Straczynski, Len Wein, Darwyn Cooke και Adam Hughes, μεταξύ άλλων.

DJANGO UNCHAINED σε comic. Το νέο πόνημα του Quentin Tarantino δεν είναι μόνο μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του σκηνοθέτη (ο οποίος εμφανίστηκε στο BEFORE WATCHMEN panel) θα υπάρχει και comics adaptation, υπό τη μορφή ενός 5-issue mini series, που θα κυκλοφορήσει από την DC. (Εδώ που τα λέμε, αν κυκλοφορούσε από άλλη εταιρία, θα ήταν λίγο άκομψο να κάνει ο QT την ανακοίνωση στο συγκεκριμένο panel…)

Marc Guggenheim interview: Θέλετε να δείτε μια video-συνέντευξη όπου ο Marc Guggenheim αναλύει τα σχέδια του για το GREEN ARROW; I knew you would…

MARVEL

IRON MAN 3: The armor revealed! Το panel για την τρίτη ταινία, στην οποία ο Robert Downey Jr. θα ισορροπεί επικίνδυνα ανάμεσα στο ιδιοφυές και το ανυπόφορο, θα λάβει χώρα αργότερα σήμερα. Μέχρι τότε, όμως, είμαι βέβαιος πως σας ενδιαφέρει να ρίξετε μια ματιά στην αρματωσιά που θα φοράει ο Tony Stark στην ταινία…

Marvel Video Games: Είναι προφανώς ένα panel όπου μιλάνε για τα video games που θα κυκλοφορήσουν και θα βασίζονται σε χαρακτήρες της Marvel. Ναι, το ξέρω πως ήταν προφανές, αλλά δεν έκατσα να το διαβάσω και έτσι δεν μπορώ να κάνω πιο ενδιαφέρουσα περιγραφή…

IMAGE/TOP COW

The Image Comics Experience: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα μελλοντικά σχέδια της Image βρίσκονται (κατά πάσα πιθανότητα) σε αυτό το panel. Ως teaser και μόνο, θα αναφέρω πως υπάρχουν νέα projects από Whilce Portacio, Joe Casey, Darrick Robertson (δικό του το artwork από το OLIVER στη διπλανή εικόνα), James Robinson, Matt Fraction και Howard Chaykin!

Καινούργιο PILOT SEASON: Ο “διαγωνισμός” της Top Cow επιστρέφει φέτος, σε συνεργασία με το portal των Mark Waid και John Rogers, Thrillbent.com.

Το CYBERFORCE επιστρέφει! Το σχεδόν κλασικό comic του Marc Silvestri επιστρέφει στα stands, από τους Matt Hawkins και Khoi Pham. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα τεύχη της σειράς θα διατίθενται δωρεάν στο κοινό! (Aκόμη δεν κλικάρατε το link;)

COSPLAY

— Ως γνωστόν, δεν υπάρχει Con χωρίς cosplayers. Το Comics Alliance μας παρουσιάζει ένα σύντομο αλλά ενδιαφέρον photo gallery!

 

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4

San Diego Comic Con 2012: Report 5

San Diego Comic Con 2012: Report 6

San Diego Comic Con 2012: Report 7