San Diego Comic Con 2012: Report 9

Αυτό είναι το τελευταίο report για σήμερα. Είπαμε, καλό το San Diego, θαυμάσιο το Comic Con, ωραίοι οι Guardians Of The Galaxy που θα γίνουν και ταινία, εξαιρετικά ενδιαφέρον το AVENGERS VS X-MEN panel (λέμε τώρα), χαριτωμένα και τα γκομενάκια με τα σέξι ρουχαλάκια, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας…

MARVEL

AVENGERS VS. X-MEN Panel: Το comic που έχει κλέψει την παράσταση τους τελευταίους μήνες και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών, είναι προφανώς και το θέμα ενός από τα πιο δημοφιλή comics-related panels του φετινού Comic Con.

Guardians Of The Cinematic Galaxy. Ναι, το ξέραμε εδώ και μέρες. Τώρα πια είναι και επίσημο…

SKYBOUND/IMAGE

The Next Generation Of Independence: Έτσι ονομάζει ο Robert Kirkman το panel με θέμα το νέο του Image imprint, Skybound. Λίγο ψωνισμένο, αλλά μπορεί κάτι να ξέρει…

CBR VIDEO ΙNTERVIEW

J. Michael Straczynski: Μιλάει για το BEFORE WATCHMEN, για τη συνεργασία του με την Legendary Comics, για το ξεχασμένο Joe’s Comics imprint και για πολλά ακόμη. (OK, δεν έχω διαβάσει ακόμα τη συνέντευξη, οπότε μπορεί να μιλάει μόνο για αυτά τα τρία πράγματα. Μη μου ζητήσετε τα ρέστα…)

THE BLACK PANEL

Comics από μαύρους δημιουργούς, αλλά όχι απαραίτητα μόνο για μαύρους αναγνώστες. Όπως είπε και στο άνοιγμα του Panel ο Michael Davis, “white people welcome”. By the way, ο μεγιστοτεράστιος (από πολλές απόψεις) Shaquille O’Neal είναι ο νέος celebrity που θα συμμετάσχει με κάποιον τρόπο στη δημιουργία ενός comic. Άντε, με το καλό!

EVERY CON REPORT NEEDS PHOTOS!!!

— Ένα πολύ ωραίο φωτο-αφιέρωμα στο The Beat.

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4

San Diego Comic Con 2012: Report 5

San Diego Comic Con 2012: Report 6

San Diego Comic Con 2012: Report 7

San Diego Comic Con 2012: Report 8