Comicdom.gr – The New Season

Μετά την απουσία ενός μήνα (ελπίζουμε να σας λείψαμε όσο μας λείψατε!), επιστρέφουμε online, αφήνοντας πίσω μας καθισιό, παραλίες, εξοχές και καλοκαιρινές καταχρήσεις. Η επικαιρότητα στα comics τρέχει και εμείς είμαστε πάλι στις επάλξεις, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της 9ης Τέχνης.

Η νέα σεζόν φέρνει και νέο πρόγραμμα, με ήδη αγαπημένες αλλά και νέες στήλες που ευελπιστούμε πως θα αγαπήσετε. Φυσικά, δε θα λείπουν τα reviews, τα νέα και όλα όσα έχουμε συνηθίσει σε αυτό εδώ το blog.

To πρόγραμμα, λοιπόν, της νέας σεζόν έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και η Βασιλεία Βαξεβάνη θα εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα στο κυνήγι της επικαιρότητας και θα σας παρουσιάζουν τα σημαντικότερα νέα και fun stuff από τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα, στο COMICDOM JOURNAL.

ΤΡΙΤΗ

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τις πιο ενδιαφέρουσες επερχόμενες κυκλοφορίες, μέσα από το PREVIEWS PICKS. Επιπλέον, κάθε δεύτερη Τρίτη, ο Μέλανδρος Γκανάς θα μας θυμίζει τις καλύτερες ή άγνωστες πτυχές της ελληνικής σκηνής με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΙΚΣ του. Τέλος, μια φορά το μήνα, θα σας παρουσιάζουμε ένα debate πάνω σε ένα θέμα της επικαιρότητας, στην πρώτη στήλη με podcast του Comicdom.gr, με το όνομα COMICDOM PODCAST.

TETAΡΤΗ

Νέα από τον χώρο των manga και anime θα παρουσιάζονται στη στήλη M/A/C. Νέες κυκλοφορίες, ενδιαφέροντα reviews, θέματα και εκδηλώσεις σχετικά με cosplay, κάθε δεκαπέντε μέρες στην ολοκαίνουρια στήλη του Κώστα Λαμπρόπουλου. Η νέα στήλη θα εναλλάσσεται με δύο ήδη γνωστές μας: η πρώτη είναι το BEST OF, το οποίο παρουσιάζει κάθε φορά τη λίστα ενός συντάκτη, με το προσωπικό του top σε τίτλους, storylines, χαρακτήρες ή οτιδήποτε άλλο και επιστρέφει σε μηνιαία βάση. Η δεύτερη είναι το ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑDAME COMICDOM. Η Madame Comicdom θα κάνει την παρέμβασή της μια φορά το μήνα, με νέα, κουτσομπολιά και καυστικό χιούμορ.

ΠΕΜΠΤΗ

Η στήλη SNAPSHOT REVIEWS παραμένει σταθερή στη θέση της, παρουσιάζοντάς μας σύντομα reviews για κυκλοφορίες που δε “δικαιολογούν” αναλυτική παρουσίαση. Τρέχοντα storylines και λιγότερο προβεβλημένες κυκλοφορίες θα παρουσιάζονται, ώστε να είμαστε up-to-date σε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επειδή μια εικόνα ισούται με 1.000 λέξεις, ο Harry Saxon φροντίζει να γεμίσει τα κεφαλάκια μας ολόκληρες… σελίδες, μέσα από το RANDOM ARTIST picSPAM, στο οποίο μας παρουσιάζει illustrations άγνωστων και μη καλλιτεχνών.

Φυσικά, αυτά είναι ένα μόνο κομμάτι της ύλης του blog. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τα πάντα!