M/A/C: Layer #6 [18+]

Αφού, για ακόμη μία φορά, αντιστάθηκα στον πειρασμό να σας παρουσιάσω τη λίστα με τα καλύτερα anime για Go-Cart, έκατσα και σκέφτηκα τι έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω. Έτσι για την πλάκα, πήρα ένα χαρτάκι και άρχισα να σημειώνω διάφορα πράγματα, με τα οποία, για διάφορους λόγους, είχα καιρό να καταπιαστώ και πολύ σύντομα το χαρτάκι γέμισε. Δεν μπήκα στη διαδικασία να πάρω και δεύτερο χαρτάκι, αλλά καθόμουν και κοιτούσα αυτά που είχα γράψει και προσπαθούσα να εντοπίσω τους λόγους που κάθε ένα από αυτά είχε μείνει στην άκρη. Ως ήταν αναμενόμενο, για πολλά από αυτά ευθύνονται οι αυξημένες υποχρεώσεις μου, ένα θέμα για το οποίο μάλλον γκρινιάζω συχνά και ενδεχομένως έχετε βαρεθεί να με ακούτε.

Όχι, όμως, για όλα. Υπήρχαν κάποια πράγματα στο χαρτάκι, τα οποία απλά αντικαταστάθηκαν με άλλα, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί συνέβη αυτό. Έτσι, το γεγονός ότι η Demon Huntress μου έχει κολήσει στο level 53 στο Hell, δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς παίζω DIABLO με το σταγονόμετρο (τώρα που το έγραψα αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα πάω για λίγο grinding, μόλις τελειώσω την εισαγωγή). Το ότι έχω να δω anime από τον περασμένο Μάιο, όμως; Εντάξει, δεν είναι όπως παλιά, που είχα χρόνο να βλέπω μια σειρά τη μέρα, αλλά γενικά όλο και κάτι παίζει στην οθόνη μου. Κοιτούσα την συλλογή μου, λοιπόν, και αναρωτιόμουν τι να δω. Έψαχνα κάτι που να μην είναι βαρύ, αν είναι δυνατόν να έχει λίγη δράση και να είναι σε βολικό μέγεθος, ώστε να μπορέσω να προλάβω να γράψω κάτι γι’ αυτό. Και το βρήκα. Σας προτείνω, πάντως, να κάνετε κι εσείς αυτό το μικρό πείραμα. Ένα χαρτάκι χρειάζεται μόνο και λίγο χρόνο.

  • BLUDGEONING ANGEL DOKURO-CHAN

Θυμάστε που λέγαμε κάτι για ένα πείραμα; Παρακαλώ, οι ανήλικοι είτε να πάτε να το κάνετε τώρα, είτε να πάτε να πάρετε την συγκατάθεση του κηδεμόνα σας. Όσοι εκ των ενηλίκων έχουν πρόβλημα με το αίμα, το γυμνό και τα βασανιστήρια, επίσης μπορούν να βρουν κάτι άλλο να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Εν αρχή ήν το light novel. Για όσους δεν γνωρίζουν, με τον όρο “Light Novel” (ή “ranobe”, για συντομία) εννοούμε λογοτεχνία που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους (σαν το TWILIGHT, ένα πράγμα) και συνήθως δεν ξεπερνά τις 200 σελίδες. Σε τέτοιο, λοιπόν, πρωτοεμφανίστηκε το BLUDGEONING ANGEL DOKURO-CHAN, το 2003. Ένα χρόνο αργότερα, έγινε adaptation σε manga, και το 2005, κυκλοφόρησε και το anime, σε τέσσερα σετάκια των δυο επεισοδίων το καθένα. Επίσης, το 2005 κυκλοφόρησε και ένα παιχνίδι για PS2, ενώ το 2007, προβλήθηκε και η δεύτερη season, με ακόμα δύο σετάκια των δύο επεισοδίων.

Αφού τελειώσαμε με τα ιστορικά, ας περάσουμε στην… πλοκή. Ή, τέλος πάντων, σε όσα εξελίσσονται. Ο Sakura Kusakabe είναι ένας συνηθισμένος 13χρονος μαθητής. Τα πάντα στη ζωή του είναι φυσιολογικά και αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι κοκκινίζει όποτε μιλάει σε κορίτσια, μετά το σχολείο πηγαίνει κατευθείαν σπίτι, κάνει τα μαθήματά του και μετά αγκαλιάζει το body pillow με τη Rei και ονειρεύεται ότι η καθηγήτρια την οποία έχει ερωτευτεί, θα τον καλέσει για ρομαντικό δείπνο στο σπίτι της.

Όλα αυτά, βέβαια, αλλάζουν άρδην, από τη στιγμή που ένας άγγελος αποφασίζει να μείνει μαζί του. Για την ακρίβεια, ο άγγελος αυτός πρώτα ήρθε από το μέλλον για να σκοτώσει τον Sakura, αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει μαζί του. Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε, εννοείται πως μιλάμε για έναν άγγελο που έχει τη μορφή ενός 14χρονου κοριτσιού, φοράει κοντές φουστίτσες και επίσης εννοείται πως ξεστομίζει σεξουαλικά υποννοούμενα με ρυθμούς πολυβόλου. Επιπλέον, όταν τσαντίζεται με τον Sakura, τον σκοτώνει με τον πιο φρικτό τρόπο και αμέσως μετά τον ανασταίνει. Να δείτε:

Και ακολουθεί η τελετουργία της ανάστασης, που είναι αρκούντως εκνευριστική:

Η Dokuro (έτσι λένε τον άγγελο) δεν είναι απλά ευερέθιστη, αλλά διαθέτει μια αρκετά μεγάλη δόση σαδισμού, τον οποίο δεν χάνει ευκαιρία να βγάζει πάνω στον καημένο τον Sakura. Καημένος, διότι δεν φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, διαφορετικά δεν μου πέφτει λόγος. Θα είχα, ίσως, κάτι να πω, λόγω του γεγονότος ότι ο Sakura είναι κάτω από το age of consent, αλλά μιλάμε για anime και όλοι ξέρουμε πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Και σημειώστε, όπου “σαδισμός”, όχι τίποτα “how to spice up your sex life, courtesy of Cosmo” – η Dokuro γνωρίζει από καλό torture. Και δεν χρειάζεται να δείτε κάτι περισσότερο από το opening για να φανεί ότι έχω δίκιο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z39JSwRWuuQ[/youtube]

“Αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζω την αγάπη μου.”

Ε, δεν πιστεύω, μετά από όλα αυτά που είδατε, να μη σας προκάλεσε το ενδιαφέρον.

  • Le Ciel presents One Piece VS Fairy Tail Cosplay Party!

Οι Le Ciel μου έστειλαν την ανακοίνωση για το επόμενο event τους και τη δημοσιεύω.

Το Σάβατο 24 Νοεμβρίου στις 20.00, επιστρέφουμε στο Skull με ενα “Anime VS” event!!

Οι λατρεμένες σειρές των “One Piece” & “Fairy Tail” ζωντανεύουν από εμας μέσω των ήχων και τραγουδιών τους στα decks μας και των εικόνων τους στον projector μας, αλλά και απο εσάς μέσω του cosplay!

Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια βαρδιά γεμάτη κέφι, δωράκια για τα καλύτερα O.P. & F.T. costumes (σύμφωνα πάντα με το πως τα ψηφίζετε εσείς στο Death Note), karaoke από τα openings & endings των 2 σειρών, roleplay (αν έχετε ετοιμάσει κάτι από τις 2 σειρές θα είμαστε χαρούμενοι να το δούμε!) και πολλή J-Rock, Anime, Video Game & Drama μουσική από τους resident DJs [Room302] & Jenny Mirajane!

Όπως πάντα, μαζί μας οι Avres T-Shirts, Pixelate Accessories & K.Art Sculptures Figures με φανταστικές εκπλήξεις!

Η είσοδος είναι 7 ευρώ και περιλαμβάνει το ποτό!

Sounds like fun.

Οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν στο post, προήλθαν (με τη σειρά που εμφανίζονται) από:
chi-no-kawa.tumblr.com/

cuntdere.tumblr.com/

suckmydesu.tumblr.com/