Τέλος Εποχής Για Τις Εκδόσεις Helm

Μετά από έξι χρόνια σημαντικής παρουσίας στο χώρο, οι εκδόσεις Helm δεν υπάρχουν πια. Το κενό που θα αφήσουν, όμως, αναπληρώνεται άμεσα, με τη δημιουργία δύο νέων εκδοτικών οίκων, που θα διαχειρίζονται τη διανομή και τα δικαιώματα των τίτλων της Helm. Μάθετε λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου.

Δελτίο Τύπου Εκδόσεων Helm

helm_logoΜετά λύπης σας ενημερώνουμε ότι οι Εκδόσεις Helm δεν θα υφίστανται εκδοτικά από την αρχή του 2013. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας, κατά την διάρκεια των οποίων εκδώσαμε με την καλύτερη διάθεση και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα τους τίτλους μας, αποφασίζουμε να παραδώσουμε τα κλειδιά σε δυο νέους εκδοτικούς οίκους, τους «Propaganda Channel» και «WebComics», οι οποίοι θα διαχειρίζονται την διανομή των τίτλων μας και τα δικαιώματα των Ελληνικών μας τίτλων.

propaganda_channel_new_logo

Webcomics_logo-300x48

Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στον χώρο των κόμικς και της λογοτεχνίας, οι Εκδόσεις Helm συνεργάστηκαν με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες κόμικς, όπως Dark Horse, Dynamite Entertainment, Panini, Lucas Arts και με καλλιτέχνες όπως P. Craig Russell, Michael Moorcock, Mike Carey, Frank Cho κ.α. Οι τίτλοι μας ήταν οι εξής:

To Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν (τετραλογία)
Έλρικ: Καταιγίδα (τετραλογία)
Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης
Red Sonja (She-Devil with a Sword, Arrowsmith, Η Άνοδος του Κάλαν Γκαθ)
Savage Red Sonja: Η Βασίλισσα της Ερημιάς
Star Wars – Darth Vader: Χρονικά της Σκοτεινής Πλευράς (ανθολογία)
Χρονικά της Άλω: Ο Πύργος (Ελληνικό)
Οι Νάνοι (Γερμανική λογοτεχνία)
• Μύθοι & Ήρωες στην Αρχαία Ελλάδα και Κίνα (Ελληνο-Κινέζικο)
• Η Σπηλιά στην Άκρη του Χρόνου (Ελληνική λογοτεχνία)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα καταστήματα κόμικς που μας υποστήριξαν για την εξαιρετική συνεργασία τους, όπως επίσης και τους διοργανωτές των εκάστοτε φεστιβάλ κόμικς για τη φιλοξενία τους. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με τις επιλογές τους και μας χάρισε το βραβείο Comicdom καλύτερου μεταφρασμένου κόμικ (Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν).

Όσοι επιθυμούν να βρουν τους τίτλους μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους νέους εκδοτικούς οίκους μέσω της ιστοσελίδας http://www.helmonline.gr/