Still More Random Thoughts!

Kevin_Garnett

You da man, KG!

Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από την τελευταία φορά που ταλαιπώρησα φίλους, συνεργάτες και αναγνώστες με τις ενδόμυχες σκέψεις μου επί παντός επιστητού (comics-related ή μη). Μια που το έφερε, λοιπόν, η ρημάδα η μοίρα να έρθει πάλι η σειρά μου να ετοιμάσω post για το site (θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτό δε συμβαίνει συχνά – το να είσαι αρχισυντάκτης έχει και τα πλεονεκτήματα του!) και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω review για κάποιο από τα σημαντικά comics που (δεν) διάβασα τον τελευταίο καιρό, θα αναγκαστείτε πάλι να υποστείτε ένα από τα ακατάληπτα παραληρήματά μου.

(Ως συνήθως, οφείλω να τονίσω πως η λέξη “αναγκαστείτε” δεν έχει κυριολεκτική σημασία. Δόξα τω Kevin Garnett, το Comicdom.gr έχει ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να διαβάσει κανείς, ενώ απ’ ότι ακούω υπάρχουν και τουλάχιστον 3-4 ακόμη εξαιρετικά sites στο internet, όπου μπορεί κανείς να ξοδέψει το χρόνο του…)

Είδα επιτέλους το DARK KNIGHT RISES! Ψιλομαλακία ήταν (περισσότερα στο – αναπόφευκτο – podcast, που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε, κάποια στιγμή, με τον Κουρουμπακάλη). Η Hathaway, όμως, θεά!!!

Les_Miserables_PosterΠαραμένοντας στην αγαπημένη Anne, η πιο αναμενόμενη ταινία, για μένα, εξακολουθεί να είναι το LES MISERABLES, παρά τις “μοιρασμένες” κριτικές. Τίνος ιδέα ήταν, όμως, να βγει η ταινία στις αίθουσες τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;;;

Δύο πολύ καλοί (και πολύ παλιοί!) φίλοι μου, εντός Comicdom, προσπαθούν να με πείσουν ότι το ALL- NEW X-MEN του Brian Michael Bendis είναι εξαιρετικό και πρέπει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τι με φοβίζει περισσότερο. Να είναι χάλια (όπως σχεδόν όλα τα comics του Bendis) και να χρειάστει να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι δύο άνθρωποι που με γνωρίζουν περισσότερα από 20 χρόνια δε με ξέρουν αρκετά καλά για να μου προτείνουν ένα comic ή να είναι πραγματικά καλό και, εκτός του ότι θα πρέπει να παραδεχτώ δημοσίως ότι μου αρέσει comic του Bendis, θα με πιάσει και το OCD μου και θα πρέπει σύντομα να αρχίσω να αγοράζω όλους τους υπόλοιπους X-titles (οι οποίοι, αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα θα κάνουν κάποιο crossover); Decisions, decisions…

Gone_With_The_Wind_Poster

Greatest! Movie! Ever!!!

Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι εν ζωή που θα μπορούν να πουν ότι είδαν την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία όλων των εποχών σε κινηματογραφική αίθουσα (τουλάχιστον, όσον αφορά στην πρώτη της προβολή). Δηλαδή, μόλις πεθάνουν και οι τελευταίοι από αυτούς, η συγκεκριμένη τιμή θα ανήκει σε αυτούς που είδαν στις αίθουσες το πρώτο STAR WARS;

Σύμφωνα με μια από τις google ads που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή στο site μας, μπορώ να επενδύσω για 5 έως 8 χρόνια σε φυτείες ευκάλυπτου στη Βραζιλία, δίνοντας περίπου εφτάμιση χιλιάδες ευρώ για δυόμιση εκτάρια και να έχω απόδοση 8-14% ετησίως. Hmm… Should I click this?

2013 Resolutions/Goals/Wishes:

– Να διαβάσω περισσότερα comics. Το 2012 πρέπει να είναι, με τεράστια διαφορά, η χρονιά που διάβασα τα λιγότερα comics (νέα ή παλιά), εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια! (Πιθανότητες να πραγματοποιηθεί: Πολύ καλές. Είμαι αποφασισμένος!)

– Να καταφέρω να βγάλω το όγδοο σερί Comicdom Con Athens χωρίς να πάθω έλκος ή εγκεφαλικό. (Πιθανότητες να πραγματοποιηθεί: Αρκετά καλές. Έχω αντέξει και σε πιο δύσκολες χρονιές από αυτήν.)

– Να σταματήσω να σπαταλάω τον χρόνο μου, διαβάζοντας ανούσιες twitterοσυζητήσεις για ανύπαρκτα θέματα, ανάμεσα σε editors της Marvel και σε comics journalists που θα ήθελαν να είναι editors της Marvel. (Πιθανότητες να πραγματοποιηθεί: Έτσι κι έτσι. Βρίσκω τη βλακεία τρομερά διασκεδαστική. Μην ξεχνάτε ότι έχω δει όλα τα επεισόδια του JERSEY SHORE!)

Katherine_Jenkins

Για όσους δεν την γνωρίζουν, αυτή είναι η mezzo-soprano Katherine Jenkins…

– Να κάνω σεξ με την Anne Hathaway… ή την Katherine Jenkins… ή την κοπέλα που παίζει στο video clip του Troublemaker του Olly Murs… ή με ένα reasonable facsimile οποιασδήποτε από τις τρεις. (Πιθανότητες να πραγματοποιηθεί: I’d rather not say – αλλά πάντα μπορεί να ελπίζει κανείς!)

This is scary. Really scary! Ευτυχώς, οι περισσότερες πρώην μου δεν ξέρουν καν που μένω…

Zquiet

Και οι γυναίκες ροχαλίζουν. Και κλάνουν. Και ρεύονται. Και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αραιά και που χέζουν κιόλας…

Υπάρχει ένα προϊόν που πωλείται μέσω telemarketing, το οποίο λέγεται ZQuiet και υποτίθεται πως σταματάει το ροχαλητό σε αυτόν που το φοράει. Δεν ξέρω κατά πόσο το Zquiet είναι αποτελεσματικό – φαντάζομαι αντίστοιχα με τα περισσότερα προϊόντα telemarketing. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι πως, σε αντίθεση με όσα προσπαθεί να μας πείσει το τηλεοπτικό σποτ, δεν είναι μόνο οι άντρες που ροχαλίζουν!!!

Στο Comicdom Journal της Δευτέρας υπάρχει ένα item που αναφέρεται στο cancellation τεσσάρων DC τίτλων και παρ’ όλα αυτά, ο (συνήθως ανώνυμος) φίλος μας που ξεσπαθώνει διαρκώς στα comments διαφόρων posts κατά της DC και της αποτυχίας του New 52 δεν το σχολίασε καν! Μήπως δεν το είδε;

Zooey_Deschanel

Damn it! She’s adorable!

Δεν περίμενα ποτέ ότι υπήρχε περίπτωση να συμπαθήσω τη Zooey Deschanel, αλλά έχοντας δει πλέον όλα τα μέχρι στιγμής επεισόδια του NEW GIRL (ίσως το καλύτερο sitcom αυτή τη στιγμή, μετά το COUGAR TOWN), πρέπει να ομολογήσω πως είναι εξαιρετική κωμικός και αρκούντως αξιολάτρευτη. Αν καταφέρω να βρω έστω και κάποια ψήγματα συμπάθειας ή/και εκτίμησης για τον Joseph Gordon Levitt, μπορεί και να κάτσω επιτέλους να δω το (500) DAYS OF SUMMER

Rob_Liefeld_Chris_Pine

Σοβαρά τώρα, ποιός από τους δύο μοιάζει περισσότερο με τον William Shatner;

Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω μια ταινία με θέμα τα πρώτα χρόνια της Image, με τον Chris Pine στο ρόλο του Rob Liefeld. Μπορεί όμως να ήθελα να δω μια ταινία STAR TREK, με τον Rob Liefeld αντί του Chris Pine στο ρόλο του James T. Kirk.

Για όσους είναι άνεργοι και ψάχνουν δουλειά σχετική με τα comics, σας ενημερώνω ότι η IDW ψάχνει για editor. Αν πιστεύετε πως έχετε τα προσόντα και πληρείτε τις προϋποθέσεις, στείλτε βιογραφικό. Εγώ νομίζω πως πάσχω λίγο στο interest in the comic book industry

Bleeding_Cool

Κυρίες και κύριοι, αυτό θεωρείται comics δημοσιογραφία στις μέρες μας!

Τη στιγμή που γράφω αυτό το post, τα τέσσερα top comics θέματα στο Bleeding Cool, είναι αυτά που βλέπετε στη διπλανή εικόνα. Φαντάζομαι πως τώρα καταλαβαίνετε για ποιό λόγο βρίσκω συνήθως ελάχιστα ενδιαφέροντα πράγματα στην comics ειδησεογραφία και προτιμώ να γεμίζω τέτοιου τύπου posts με άσχετα θέματα;

Δε νoμίζω πως έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω. Αρκετά κουράστηκα και (πιθανώς) αρκετά σας κούρασα και εσάς. (Αν δεν τα κατάφερα, μπράβο σας… Ή ντροπή μου!)

Νομίζω πως είναι καλύτερα να σταματήσω εδώ και να καθήσω να κάνω μερικές δουλειές για το Con, οι οποίες είναι σίγουρα απείρως πιο σημαντικές για όλους μας.

Σας αφήνω με την καινούργια αγαπημένη μου διαφήμιση…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ps4XZfYM9yk[/youtube]