H Comicdom Press Junior Στο Hive Athens

H Comicdom Press Junior συμμετέχει στο πρώτο Hive Athens που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, διοργανώνοντας το εργαστήριο με τίτλο Comics Storyboard. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά events (με το γενικό τίτλο Comicdom Spring 2013) που διοργανώνει η Comicdom Press, με αποκορύφωμα το φετινό Comicdom Con Athens!

Μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή της Comicdom Press Junior στο Hive Athens, στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

2 Μαρτίου: Εργαστήριo «Το Μεγαλύτερο Ψέμα Του Κόσμου» στο Hive Athens

Η Comicdom Press Junior συμμετέχει στο πρώτο Hive Athens που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. To Hive Athens προωθεί τη βιωματική μάθηση, μέσα από τα ενδιαφέροντα των νέων και τη δημιουργική χρήση ψηφιακών μέσων.

Στο εργαστήριo «Το Μεγαλύτερο Ψέμα Του Κόσμου» επινοούμε, αναμιγνύουμε και συνθέτουμε τις δικές μας αφηγήσεις μέσα από comics! Η τέχνη των comics αποτελεί ένα αφηγηματικό μέσο, που συνδυάζει την εικόνα και το λόγο, με τρόπο μοναδικό. Και ως ξεχωριστή τέχνη έχει και αυτή τους μυστικούς κώδικές και τις τεχνικές της. Αυτούς τους κώδικες και τις τεχνικές εξερευνούμε και με αυτούς παίζουμε και δημιουργούμε ιστορίες comics παίρνοντας έμπνευση από το μεγαλύτερο ψέμα του κόσμου!

Συντελεστές: Βασιλεία Βαξεβάνη – Αφηγήτρια, Μιχάλης Διαλυνάς – Δημιουργός comics, Λήδα Τσενέ – Επιμέλεια

Μάθετε περισσότερα για το εργαστήριό της Comicdom Press Junior εδώ

Μάθετε περισσότερα για το Hive Athens εδώ κι εδώ

hive