Ένα Σκίτσο Για Ένα Χαμόγελο

Το Comicdom Con Athens 2013, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου Στην Αθήνα, οργανώνουν ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό sketch event, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Το Χαμόγελο Του Παιδιού και τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών από την ελληνική σκηνή comics, αλλά και των διεθνών προσκεκλημένων της εκδήλωσης, Mahmud Asrar, Matteo Scalera και Rufus Dayglo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕίμαστε βέβαιοι πως πάντα θέλατε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό σκίτσο από κάποιον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Το Comicdom Con Athens, για ακόμα μια φορά, σας δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσετε!

Το μόνο που θα χρειαστεί να δώσετε, είναι ένα μικρό αντίτιμο, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Το Χαμόγελο Του Παιδιού, και έτσι θα προσφέρετε υποστήριξη σε παιδιά που, ειδικά τώρα, τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Με αυτή την απλή πράξη, μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά, αποκτώντας παράλληλα ένα μοναδικό σκίτσο, το οποίο θα σχεδιάσει ζωντανά μπροστά σας, ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν σε αυτό το φιλανθρωπικό event.

Μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι παρακάτω καλλιτέχνες:

Mahmud Asrar, Matteo Scalera, Rufus Dayglo, Έκτορας Αποστολόπουλος, Αντώνης Βαβαγιάννης, Γιώργος Γούσης, Σπύρος Δερβενιώτης, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Πέτρος Ζερβός, Αποστόλης Ιωάννου, Λίλα Καλογερή, Γιώργος Καμπάδαης, Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Κώστας Κυριακάκης, Μάνος Λαγουβάρδος, Τάσος Μαραγκός, Χρήστος Μαρτίνης, Ελεάννα Μαυροφρύδη, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Γιώργος Μπότσος, Όθωνας Νικολαϊδης, Αλέξια Οθωναίου, Παναγιώτης Πανταζής, Αλέκος Παπαδάτος, Θανάσης Πετρόπουλος, Θανάσης Πέτρου, Γιάννης Ρουμπούλιας, Soloup, Σοφία Σπυρλιάδου, Τηλέμαχος Σταυρόπουλος, Ηλίας Ταμπακέας, Θανάσης Τσίλης, Πέτρος Χριστούλιας.

Το event θα παρουσιάσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ελπίζουμε πως και η δική σας συμμετοχή θα είναι ιδιαίτερα ενεργή!

(Κυριακή 21 Απριλίου, 18:00, Θέατρο)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα, για την ενίσχυση των σκοπών του Χαμόγελου του Παιδιού.