Έκθεση Comics Του Tomek Στο THE BOX

H πρώτη ατομική έκθεση του Tomek είναι γεγονός! Η ομάδα THE BOX, σε συνεργασία με το Comicdom Con Athens διοργανώνουν την έκθεση στον ομώνυμο πολυχώρο της ομάδας THE BOX, στην πλατεία Μαβίλη. Η έκθεση του Tomek διοργανώνεται στο πλαίσιο του Comicdom Spring και τα εγκαίνιά της είναι την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Έκθεση κόμικς του Tomek στο THE BOX

BOX_Tomek_Poster_SMALLΗ ομάδα ΤΗΕ BOX παρουσιάζει σε συνεργασία με το Comicdom Con Athens την πρώτη ατομική έκθεση κόμικς του Τomek.

Σουρεαλιστικές ιστορίες, επίπονες αναμνήσεις, αγχωτικά deadlines, θεϊκές παρεμβολές, αναλήθειες στηριγμένες σε επιστημονική έρευνα… Αυτές είναι μερικές από τις καταστάσεις που θα συναντήσετε κρεμασμένες στην πρώτη ατομική έκθεση κόμικς του Tomek. Παρουσιάζονται οι πρωτότυπες σελίδες, προσχέδια και τελικές εκτυπώσεις που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια για το “ΚΟΥΛΟΥΡΙ” και το καινούργιο του κόμικς “ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!”

Εγκαίνια: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013, 20.00
Διάρκεια: 12 Απριλίου – 28 Απριλίου 2013
Ώρες: Δευτέρα- Πέμπτη 12:00- 20:00, Παρασκευή- Κυριακή 11:00- 23:00

Ο Tomek είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως εικονογράφος και σχεδιαστής κόμικς. Για πολλά χρόνια δούλευε στο χώρο του animation σε παραγωγές τηλεοπτικών σειρών, διαφημιστικών σποτ και ταινίες μεγάλου μήκους. Σχεδιάζει το κόμικ “ΚΟΥΛΟΥΡΙ” και συντονίζει την web comic παρέα “The Very Closed Circle”. Έχει σταθερή συνεργασία με την ομάδα του Comicdom και με το Be There! Corfu Animation Festival όπου κάθε χρόνο παρουσιάζει workshop για παιδιά. Αυτήν την εποχή παραδίδει μαθήματα κόμικς στα παιδιά γυμνασίου στη Σκιάθο. Οι δουλειές του έχουν βραβευτεί στα ΕΒΓΕ, στα Comicdom Awards και σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό.
www.tomek.gr

Η ομάδα ΤΗΕ BOX συστάθηκε ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την προβολή και προώθηση σύγχρονων δημιουργών που κινούνται στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών. Η έκθεση θα γίνει στον ομώνυμο πολυχώρο της ομάδας.
www.thebox-athens.org

Διεύθυνση: Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη, 11521
Επικοινωνία: 210 64 63 788/ info@thebox-athens.org

Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Comicdom Spring 2013 με την υποστήριξη της ΙΟΝ, του SoComic.gr και της Jemma Press.

Το event στο facebook: Έκθεση κόμικς του Tomek στο The BOX