Έκθεση Comics Του Τόμεκ Στο The Box – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Μία σειρά εκδηλώσεων πλαισίωνουν την έκθεση comics του Τόμεκ, που φιλοξενείται στο The Box στο πλαίσιο του Comicdom Spring 2013. Μάθετε λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου.

tomek_the_box

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΚ
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ: 20:30

Ο Tomek θα μοιραστεί με το κοινό και θα εξηγήσει τις ιδέες του, πως τις βρίσκει και ποιά διαδικασία ακολουθεί στη δημιουργία των κόμικς του μέχρι το τελικό απότέλεσμα.

WORKSHOP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΕΣ: 11:00-13:00 και 16:00-18:00

tomek_1Μέσα από δύο δίωρα workshops, ο Tomek θα μοιραστεί τα μυστικά των κόμικς με μικρά και μεγάλα παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας. Μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα διασκεδάσουμε και θα δημιουργήσουμε τις δικές μας ιστορίες πάνω σε χαρτί, παρέα με την ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ της ΙΟΝ.

Τα παιδιά ας έχουν μαζί τους 2-3 ξυλομόλυβα ή μαρκαδόρους.

Είσοδος ελεύθερη.

CLOSING EVENT
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ: 20:00

Σε χαλαρούς ρυθμούς, θα αποχαιρετίσουμε την έκθεση του Tomek με την οποία εγκαινιάστηκε ο καινούργιος πολυχώρος του THE BOX. Θα συζητήσουμε, θα ανταλλάξουμε εντυπώσεις και θα περάσουμε καλά.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα σεμμετέχουν σε κλήρωση. Κάποιοι τυχεροί θα φύγουν από την έκθεση με τα κόμικς του Tomek, με μεγάλου μεγέθους υπογεγραμμένες ψηφιακές εκτυπώσεις και με μπλουζάκια.

Ένας υπερτυχερός, θα κερδίσει μία μεταξοτυπία εφτά χρωμάτων «Nakamura’s Dream” που έχει τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό 50 αντίτυπων.

the_boxcomicdom_spring_2013

Στο πλαίσιο του Comicdom Spring 2013

Σε συνεργασία με: Comicdom Con Athens 2013, ION, www.socomic.gr και Jemma Press