Jamie Delano: H Συνέντευξη Στο CCA2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚατά το τριήμερο του Comicdom Con Athens 2013, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αρκετές φορές με τους διεθνείς καλεσμένους μας και να μάθουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για αυτούς και τις δημιουργίες τους. Το Σάββατο το μεσημέρι, μάλιστα, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και μια σύντομη συνέντευξη με τον Jamie Delano, writer, μεταξύ άλλων, του HELLBLAZER.

Σάββατο μεσημέρι, λοιπόν, ο κόσμος στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ήταν αρκετός, αλλά ακόμη δεν είχε ξεκινήσει το πανδαιμόνιο του Cosplay. Έτσι, είχα την ευκαιρία να ξεμοναχιάσω τον Jamie Delano στο café της Ένωσης και να του κάνω κάποιες ερωτήσεις, πάνω από ένα ζεστό φλιτζάνι espresso.

Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις, ο Βρετανός συγγραφέας μας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τις προκλήσεις που αντιμετώπισε όταν ανέλαβε τα πρώτα τεύχη του HELLBLAZER, το λόγο που ο John Constantine καπνίζει τόσο πολύ, τις εντυπώσεις του για τα storylines που ακολούθησαν τα δικά του, το λόγο που είναι απογοητευμένος από την Avatar και τη μεταστροφή του στο γράψιμο βιβλίων.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ακούσετε στη συνέντευξη.

hellblazer11