Summer Camp στο Μουσείο Ηρακλειδών

H Comicdom Press Junior συμμετέχει στο Summer Camp που οργανώνει το Μουσείο Ηρακλειδών, τα οποία πραγματοποιούνται σε τρεις κύκλους των δύο εβδομάδων, αρχής γενομένης της Δευτέρας 17 Ιουνίου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το δελτίο Τύπου που ακολουθεί και επισκεφτείτε το πρόγραμμα του Μουσείου Ηρακλειδών.

Summer Camp στο Μουσείο Ηρακλειδών

H Comicdom Press Junior συμμετέχει στο Summer Camp που οργανώνει το Μουσείο Ηρακλειδών! Τα Θερινά Ολοήμερα Εργαστήρια του Μουσείου Ηρακλειδών “MathemArtics Camp” πραγματοποιούνται σε κύκλους των δύο εβδομάδων. Για το καλοκαίρι του 2013 έχουν προγραμματισθεί τρεις συνεχόμενοι κύκλοι (περίοδοι).

Κάθε περίοδος έχει διάρκεια δέκα (10) εργασίμων ημερών (από Δευτέρα έως Παρασκευή x2) από ώρα 8:00 έως 16:00. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, αυτά δηλαδή που έχουν τελειώσει τις τάξεις από Γ΄έως ΣΤ’ Δημοτικού.

Η Βασιλεία Βαξεβάνη και ο Μιχάλης Διαλυνάς θα βρίσκονται εκεί παρουσιάζοντας εργαστήρια για την εξοικείωση των παιδιών με την αφήγηση και την τέχνη των comics.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Ελένη Μ. Νομικού (Δευτ. – Παρ. 09:00-14:00).

(τηλ.: 210 34 61 981 [εσωτ. 201], κιν.: 6947 277 697,
email: enomikou@herakleidon-art.gr)

summercamp