Drink & Draw – Summer 2013 @ Γκρι Καφέ: The Report

Drink And Draw-2-webΓια την ομάδα του Comicdom, η σεζόν 2012-2013 ήταν ιδιαίτερα πλούσια από πλευράς δραστηριοτήτων. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν να την “κλείσουμε” από ένα καλοκαιρινό – το δεύτερο στη σειρά – Drink & Draw, το sketch event που φέρνει στον ίδιο χώρο εικονογράφους, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και άφθονου αλκοόλ!

12 καλλιτέχνες, οι Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Κομιώτης, Ελεάννα Μαυροφρύδη, Θοδωρής Μπαργιώτας, Γιώργος Μπότσος, Όθωνας Νικολαϊδης, Παύλος Παυλίδης, Soloup, Παναγιώτης Τσαούσης και Πέτρος Χριστούλιας βρέθηκαν την Παρασκευή 31 Μαϊου από τις 8.30 μ.μ. στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) σκιτσάροντας και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης!

Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση, υπό μορφή φωτογραφιών και σκίτσων! Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, κι εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας (που τείνει να καθιερωθεί) για τη νέα σεζόν!

dnd

Ένα δραστήριο τραπέζι! Πέτρος Χριστούλιας, Ελεάννα Μαυροφρύδη, Θοδωρής Μπαργιώτας, Γιώργος Μπότσος και Soloup σχεδιάζουν πίνουν και ρίχνουν και κλεφτές ματιές προς τα έξω.

01

Τα πιο πολύχρωμα σχέδια της βραδιάς ανήκαν στον Γιώργο Μπότσο.

DSCN7712

Όπως καταλαβαίνετε, οι περιπτώσεις που τα κεφάλια των καλλιτεχνών σηκώνονταν από το καθήκον τους ήταν σπάνιες. Στο πρώτο τραπέζι, πρωταγωνιστής ήταν η έμπνευση και η αυτοσυγκέντρωση (και, φυσικά, τα ποτά).

DSCN7732

Και στο  άλλο τραπέζι, ο Όθωνας Νικολαϊδης (υπό το βλέμμα του Γαβριήλ Τομπαλίδη), ο Γιώργος Κομιώτης, ο Παύλος Παυλίδης και η Βάλια Καπάδαη σχεδιάζουν μανιωδώς, όπως εξάλλου κάνουν και οι δύο “άτυχοι” του πλάνου, Δημήτρης Κάσδαγλης και Παναγιώτης Τσαούσης.

D&D-kom01

Ο Δημήτρης Κάσδαγλης ποζάρει χαρούμενος με την προσωπογραφία του (δια χειρός Γιώργου Κομιώτη).

DSCN7713

Ο Πέτρος Χριστούλιας μάλλον αναζητά έμπνευση στον περιβάλλοντα χώρο (ή απλώς κάτι του τράβηξε την προσοχή).

DSCN7735

Ο Γιώργος Κομιώτης επιδεικνύει τις δημιουργίες του.

DSCN7719

Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες του 1ου Drink & Draw, όπως ο Γιάννης Ρουμπούλιας, ο Μάνος Λαγουβάρδος και η Ευγενία Κουμάκη, δεν άντεξαν στον πειρασμό να μη σχεδιάσουν κι εκείνοι. Εδώ βλέπετε (φυσικά) την τελευταία.

DSCN7726

Ένω άλλοι προσκλεκλημένοι του 1ου Drink & Draw περιφέρονταν στο χώρο και ζητούσαν από τους δημιουργούς artwork! Κάπως έτσι μείναμε χωρίς δείγματα από δύο καλλιτέχνες, κύριε φίλε Γαβριήλ Τομπαλίδη!

avgi-kutihero

Αυγή Κανάκη

dimkas02

Δημήτρης Κάσδαγλης

kom4

Γιώργος Κομιώτης

eleanaDSC_1122 (1)

Ελεάννα Μαυροφρύδη

mpargiotas

Θοδωρής Μπαργιώτας

botsos_drink_draw

Γιώργος Μπότσος

pavlidis01

Παύλος Παυλίδης

soloup03

Soloup

tsaousis03

Παναγιώτης Τσαούσης

Xristoulias

Πέτρος Χριστούλιας

koumaki01

Μπορεί να μην έχουμε έργα της Βάλιας Καπάδαη και του Όθωνα Νικολαϊδη, καθώς αυτά μοιράστηκαν στους fans τους, έχουμε όμως ένα όμορφο σχέδιο της Ευγενίας Κουμάκη.