ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ (MAN OF STEEL) – 20 Ιουνίου Στους Κινηματογράφους Από Τη Village

Η Village μας έστειλε δελτίο Τύπου, trailers και πλούσιο φωτογραφικό υλικό της πολυαναμενόμενης ταινίας του Zack Snyder, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ (ΜΑΝ OF STEEL) που σηματοδοτεί την επιστροφή του Superman στη μεγάλη οθόνη.

246363id2c_MOS_INTL_BANNER_KalEl_48inW_x_70inH.inddΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ

MAN OF STEEL

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζακ Σνάιντερ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ, Νταϊάν Λέιν, Μάικλ Σάνον

Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.

Σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ (“300”, “Watchmen”) και παραγωγή Κρίστοφερ Νόλαν (τριλογία “Batman”, “Inception”, “Memento”, “The Prestige”), ο Σούπερμαν ετοιμάζεται να ξαναπετάξει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Ιούνιο του 2013. Με τίτλο “Man of Steel”, στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Χένρι Καβίλ (“Immortals”), στον ρόλο του Κλαρκ Κεντ/ Σούπερμαν/ Καλ-Ελ. Δίπλα του θα δούμε την Έιμι Άνταμς, στο ρόλο της Λόις Λέιν, τους Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν, ως τους θετούς γονείς του Κλαρκ, Τζόναθαν και Μάρθα Κεντ, τον Ράσελ Κρόου, στο ρόλο του Τζορ-Ελ, πραγματικού πατέρα του Κλαρκ και τον Μάικλ Σάνον, στον ρόλο του Στρατηγού Ζοντ, κλασικού κακού στο σύμπαν του Σούπερμαν.

TRAILERS

PHOTO GALLERY

MAN OF STEEL
MAN OF STEEL

Man of Steel

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL

MAN OF STEEL