All-New Marvel NOW!

all-new-invaders-1Το φθινόπωρο που μας πέρασε η Marvel ανακοίνωσε το Marvel NOW!, μια εκδοτική κίνηση που περιελάμβανε την επανέναρξη διάφορων τίτλων και την ανάδειξη νέων όπως το UNCANNY AVENGERS και ALL NEW X-MEN.

H έναρξη του All-New Marvel NOW! ανακοινώθηκε για το Δεκέμβρη του 2013 – και πιο συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου. Η αρχή έγινε ήδη με την ανακοίνωση του INHUMAN #1 από τους Matt Fraction και Joe Madureira.

Αλλaγές θα ξεκινήσουν και για τους Avengers από το #24 του AVENGERS – τεύχος #1 στο All-New Marvel NOW! – με τον Jonathan Hickman και τον Esad Ribic στη δημιουργική ομάδα. Εκεί θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα μετά το INFINITY και την προσπάθεια των Avengers να σώσουν τον κόσμo από έναν πλανήτη που έρχεται για να καταστρέψει τη Γη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και νέος τίτλος στo πλαίσιo αυτής της εκδοτικής προσπάθειας και αυτός είναι το ALL-NEW INVADERS από τους πρώην καλλιτέχνες της DC, James Robinson και Steve Pugh. Σε αυτή τη νέα σειρά, ο Captain America μαζεύει την ομάδα του από τις εποχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πράγμα που σημαίνει ότi θα δούμε στο πλάι του τον αρχικό Human Torch, τον Namor, αλλά και τον Bucky Barnes. Αυτή τη φορά, η ομάδα θα αντιμετωπίσει την αυτοκρατορία των Kree και τη νέα απειλή που αυτοί φέρνουν στη Γη.