Σε Κίνδυνο Η Όραση Του George Perez

perez-patchΤα νέα δεν είναι ευχάριστα, καθώς η όραση του θρυλικού καλλιτέχνη George Perez έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι του, ενώ μάλλον θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να επανέλθει. Ο ίδιος ο Perez κοινοποίησε την τρέχουσα κατάστασή του στη σελίδα του στο Facebook, μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε.

“Πρέπει να αναφέρω ότι τα προβλήματα με τα μάτια μου έχουν πάρει την κάτω βόλτα, καθώς το αριστερό μάτι μου έχει περάσει κάποια αιμορραγία, σχεδόν τυφλώνοντάς με από αυτό. Κατέστη έτσι αναγκαίο να φοράω eyepatch, ώστε να βλέπω λίγο πιο καθαρά από το δεξί μάτι μου. Ο οφθαλμίατρος συνεχίζει ένα συνδυασμό χρήσης laser και χειρουργικών ενέσεων, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να χειρουργηθώ στο εγγύς μέλλον. Σκεφτόμουν να μη μιλήσω δημόσια, συνειδητοποίησα όμως ότι όλα αυτά θα γίνονταν γνωστά, κατά την εμφάνισή μου στο Project Comic Con show στο St. Louis αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δεν θα επιχειρήσω να μειώσω τη σοβαρότητα της κατάστασης, όμως σχεδιάζω ακόμη (αν και με λίγο περισσότερη προσπάθεια) και προσπαθώ να διατηρώ μια θετική, αισιόδοξη στάση,” έγραψε στο κείμενό του ο καλλιτέχνης.

Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη κι ότι ο σπουδαίος αυτός σχεδιαστής θα επιστρέψει με όλες του τις δυνάμεις, καθώς μετά από μία μακρά σταδιοδρομία στη Marvel και τη DC, πρόσφατα πήγε ως αποκλειστικός στη BOOM! Studios, προκειμένου να δημιουργήσει πρωτότυπο έργο και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ήδη σημαντική καριέρα του.