Marvel Teasers Συνέχεια… (UPDATE 27/9)

MINDBUBBLEUPDATE 27/9

Η Marvel συνεχίζει να στέλνει κρυπτικά teasers σχετικά με ανακοινώσεις που θα γίνουν στο New York Comic Con. Σειρά έχουν οι λέξεις MINDBUBBLE, RAD! και CORPORATE.

Το MINDBUBBLE έχει στην εικόνα τα ονόματα των Rick Remender, Pascal Alixe και Nic Klein, το RAD! εκείνα των Dan Slott και Mike Allred, ενώ το CORPORATE θα φέρει την υπογραφή των Peter David και Carmine Di Giandomenico.

Η ένδειξη “1” στο background και των τριών εικόνων, πιθανότατα υποδηλώνει νέους τίτλους ή αλλαγή στην αρίθμηση ήδη υπαρχόντων.

Οι αποκαλύψεις για το MINDBUBBLE θα γίνουν στο Avengers panel, για το RAD! στο “Inhumanity & All-New Marvel NOW!” panel, και για το CORPORATE στο Amazing X-Men & the Marvel Universe panel. Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο, ο συνδυασμός της λέξης, του ονόματος του David, αλλά και του panel που θα γίνει η ανακοίνωση, αναζωπυρώνει τις ελπίδες των X-fans για επιστροφή της σειράς X-FACTOR.

CORPORATERAD

——————————-

Η Marvel “εγκαινιάζει” την προ – New York Comic Con περίοδο, με την παραδοσιακή της πλέον καμπάνια από μυστηριώδη teasers.

Στο πρώτο, η λέξη “TRIAL” με φλόγες εντός των γραμμάτων και τα ονόματα των Brian Michael Bendis και Stuart Immonen, αφήνουν να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις θα αφορούν το ALL-NEW X-MEN (και ίσως τη phoenix force;)

Στο δεύτερο, η λέξη “JUDGMENT”, αντίστοιχα με τα ονόματα των Brian Michael Bendis και Sara Pichelli, θα μπορούσε να αφορά είτε στο GUARDIANS OF THE GALAXY είτε στο ULTIMATE SPIDER-MAN, τίτλους που συνεργάζονται οι δύο (ή ίσως σε κάποιον καινούργιο, τρίτο).

Όπως και να ‘χει, όλα θα αποκαλυφθούν στο panel Amazing X-Men & the Marvel Universe που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο NYCC.

trialjudgement