Τα Teasers Της Marvel Συνεχίζουν Ακάθεκτα! UPDATE (3/10, 16:35)

huntedUPDATE (3/10, 16:35): Τρία ακόμη teasers έρχονται να προστεθούν στο κρεσέντο ανακοινώσεων της Marvel για το NYCC, αυτή τη φορά με τα κρυπτικά μηνύματα OVERDRIVE, WRATH και HUNTED.

Το HUNTED αφορά σε δουλειά των Nathan Edmondson και Mitch Gerads, η φύση της οποίας θα αποκαλυφθεί στο Superior Spider-Man & Friends panel.

Πίσω από το OVERDRIVE, βρίσκεται project των Felipe Smith και Tradd Moore, λεπτομέρειες για το οποίο θα αποκαλυφθούν στο panel Inhumanity and All-New Marvel NOW!.

Τέλος (τουλάχιστον για αυτό το update), έχουμε το WRATH που θα γράφει και θα σχεδιάζει ο Richard Isanove, μέχρι στιγμής η μοναδική περίπτωση teaser που δεν έχει δημιουργικό team, αλλά πρόκειται για δουλειά ενός δημιουργού. Περισσότερα θα μάθουμε στο Amazing X-Men and Marvel Universe panel.

overdrivewrath

 

UPDATE (2/10, 12:40): Δύο νέα teasers έρχονται να προστεθούν στην ever growing λίστα της Marvel για ανακοινώσεις που θα γίνουν στο New York Comic Con. Σειρά έχουν τα κρυπτικά μηνύματα ATONEMENT και ASSASSIN.

Στο ASSASSIN εμπλέκονται οι Zeb Wells και Mike Del Mundo. Τα στοιχήματα μοιράζονται ανάμεσα στο να πρόκειται για project που αφορά τον Winter Soldier ή την Elektra, αμφότεροι συνδεδεμένοι με τη λέξη. Η αποκάλυψη θα γίνει στο Superior Spider-Man & Friends panel του νεοϋορκέζικου convention.

Tα πράγματα είναι κάπως πιο ασαφή για το ATONEMENT. Κάποιοι εικάζουν ότι τα χρώματα του teaser image παραπέμπουν στη Black Widow, θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι το Avengers panel, για να μάθουμε το περιεχόμενο της “αποστολής” των Nathan Edmonson και Phil Noto.

atonementassassin

 

————————————————————–

higherUPDATE (30/9, 22:17): Το δεύτερο Marvel teaser της ημέρας, αφορά στην Captain Marvel. Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει η αναφορά του διδύμου Kelly Sue DeConnick και David Lopez, στην εικόνα με τη λέξη HIGHER και την ένδειξη “1”. Το αν θα πρόκειται για “εικονικό” renumbering της υπάρχουσας σειράς, ή το αν οι DeConnick και Lopez θα συνεργαστούν σε νέο τίτλο, μένει να αποδειχθεί κατά τη διάρκεια του Superior Spider-Man and Friends panel στο NYCC.

————————————-

Την περασμένη εβδομάδα δεν προλαβαίναμε να ανεβάζουμε τα teasers που έστελνε η Marvel για ανακοινώσεις που θα γίνουν στα panels του NYCC. Όπως όλα δείχνουν, κάπως έτσι θα πάει και αυτή η εβδομάδα, με το νέο teaser SINNERS και τα παραλειπόμενα GLOBAL και THE END.

SINNERS2Το “SINNERS” αναφέρεται σε τίτλο ή story arc από τον σεναριογράφο Charles Soule και τον σχεδιάστη Carlo Baberi. Οι αποκαλύψεις θα γίνουν στο Amazing X-Men and the Marvel Universe panel.

Το “THE END” δε σήμαινε το τέλος των teasers (μια και ακολούθησε και το παρακάτω), αλλά όπως αφήνει να εννοηθεί το teaser image, την εκτέλεσή του έχουν αναλάβει οι Dan Slott και Giuseppe Camuncoli. Καθώς η ανακοίνωση θα γίνει στο Superior Spider-Man & Friends panel, είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσουμε ότι τελειώνει η κυριαρχία του Otto-Spidey.

Το “GLOBAL”, θα αφορά σε κάτι που ετοιμάζουν οι Jonathan Hickman, Nick Spencer και Stephano Caselli, και οι αποκαλύψεις θα γίνουν στο Avengers panel.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Marvel teasers, τα επόμενα 24ωρα!

THEENDglobal