Διαγωνισμός Γελοιογραφίας-Κόμικς Από Την Educartoon

Ένας πολύ ενδιαφέρον διαγωνισμός comics και γελοιογραφίας, που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με θέμα “Οι Νέοι Σκιτάρουν Για Την Ευρώπη”, διοργανώνεται από την Educartoon και την επιστημονική ένωση Νέα Παιδεία. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

educartoon_competition

Οι Νέοι Σκιτσάρουν Για Την Ευρώπη

Η Educartoon, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» και η επιστημονική ένωση «Νέα Παιδεία» προκηρύσσουν Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Γελοιογραφίας-Κόμικς με θέμα «Οι νέοι σκιτσάρουν για την Ευρώπη».

Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές του Γυμνασίου, του Γενικού και Εσπερινού Λυκείου, καθώς και του Λυκείου Επαγγελματικής-Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου 2013 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2013. Έως την καταληκτική του ημερομηνία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί τα μαθητικά έργα με συστημένη επιστολή ή courier στην ταχυδρομική διεύθυνση EDUCARTOON, Δωδεκανήσου 45, Τ.Θ 457, 17402 Άλιμος Αττικής, με ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή επίδοσης σε εταιρία courier το αργότερο 30 Νοεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις θεματικές και τις προδιαγραφές, δείτε την επίσημη ανακοίνωση του διαγωνισμού.
Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να κατεβάσετε τη σχετική φόρμα.

Πληροφορίες
www.educartoon.gr | email: info@educartoon.gr
www.neapaideia-glossa.gr | email: neapaideia.journal@gmail.com