Φρένο στο The Dead Can’t Be Distracted

dead1

H Marvel έβαλε φρένο στην παραγωγή της fan-made ταινίας THE DEAD CAN’T BE DISTRACTED που βασίζεται στο γνωστό run των Greg Rucka και Marco Checchetto στη σειρά του Punisher. Ο δημιουργός της ταινίας  Mike Pecci ανακοίνωσε ότι έλαβε εντολή από την Marvel να σταματήσει την παραγωγή της ταινίας και να πάψει να χρησιμοποιεί τον Punisher ή και άλλους χαρακτήρες που της ανήκουν. Η αιτιολογία ήταν ότι, παρόλο που πρόκειται για fan-made ταινία, το κοινό θα θεωρήσει ότι πρόκειται για αυθεντική παραγωγή της Marvel.

Ο ίδιος ο δημιουργός δήλωσε ότι ένιωσε κολακευμένος από την αιτιολόγία αυτή μιας και αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του trailer που έχει δει το φως ήταν αντάξια μεγάλων παραγωγών. Στη συνέχεια προσπάθησε να δείξει το υλικό του στην εταιρεία και να εκθέσει την άποψή του, την ιδεολογία του και την αγάπη του για το πρωτότυπο υλικό. Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, στράφηκε στους ίδιους τους δημιουργούς οι οποίοι και του έδωσαν τη θετική τους γνώμη για τη δουλειά του.

Εφόσον η εταιρεία του έχει απαγορεύσει να προβάλει, να διαφημίζει και να ολοκληρώσει την ταινία του, ο Mike Pecci στρέφεται στους θαυμαστές και ζητά να τον βοηθήσουν στέλνοντας επιστολές και αιτήσεις στη Marvel.