Red Sonja/Conan Crossover

Conan-Red-Sonja-Top

Μετά από 15 χρόνια η Red Sonja, ιδιοκτησίας Dynamite, και ο Conan, ιδιοκτησίας Dark Horse, θα συναντηθούν. Οι χαρακτήρες που βγήκαν από την ίδια πένα του Robert E. Howard βρέθηκαν χωρισμένοι λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Οι θαυμαστές, όμως, ήθελαν να ξαναδουν το Κιμμέριο βάρβαρο και τη φλογερή κοκκινομάλα να μοιράζονται περιπέτειες γεμάτες αίμα, μαγεία και πάθος.

Έτσι οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να μην κρατήσουν κι άλλο τους δύο ήρωες μακριά και έτσι το πρώτο crossover τους μετά από χρόνια είναι γεγονός. Αφορμή αποτελεί, μεταξύ άλλων, και η επέτειος 10 ετών για την Dynamite και οι υπεύθυνοι και των δύο εταιρειών θεώρησαν ότι αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εορτασμού.

Η κάθε εταιρεία θα βγάλει τα τεύχη με τους τίτλους RED SONJA/CONAN, CONAN/RED SONJA. Συγγραφείς θα είναι η Gail Simone και ο Brian Wood που είναι έτσι και αλλιώς οι συγγραφείς των RED SONJA και CONAN αντίστοιχα. Και οι δύο υποσχέθηκαν μιαν επική ιστορία και ανυπομονούν να συνεργαστούν για να πλάσουν κάτι αντάξιο της μακράς προσμονής όλων των θαυμαστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το crossover θα ανακοινωθούν εν καιρώ.