NYCC: Artists Editions Των Kirby, Steranko Και Gibbons Από Την IDW

Όπως ανακοίνωσε η εκδοτική στο New York Comic Con 2013, πρόκειται να κυκλοφορήσει τέσσερα Artist’s Editions, το NEW GODS ARTIST’S EDITION του Jack Kirby, δύο του Jim Steranko (NICK FURY: AGENT OF S.H.I.E.L.D και NICK FURY AND CAPTAIN AMERICA) και το WATCHMEN ARTIFACT EDITION του Dave Gibbons.

Πρώτο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, το NEW GODS ARTIST’S EDITION του Jack Kirby, το οποίο θα περιλαμβάνει πέντε τεύχη των σειρών Fourth World της DC Comics, χωρίς όμως να προσδιορίζεται ποια θα είναι αυτά.

Jack-Kirby-Artists-Edition-New-Gods

Θα ακολουθήσει τον Μάϊο το NICK FURY: AGENT OF S.H.I.E.L.D ARTIST’S EDITION, το οποίο θα συγκεντρώνει τα 12 πρώτα τεύχη από τα STRANGE TALES #151-162.

steranko_fury_AGENT_OF_SHIELD

Το NICK FURY AND CAPTAIN AMERICA ARTIST’S EDITION θα συγκεντρώνει ιστορίες από τα STRANGE TALES #163-168, και τα NICK FURY: AGENT OF S.H.I.E.L.D. #1, 3, και 5, καθώς και τα CAPTAIN AMERICA #110-111 και 113. Για τη συγκεκριμένη έκδοση δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.

steranko_fury_and_cap

Τέλος, το WATCHMEN ARTIFACT EDITION του Dave Gibbons θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και δεν θα περιλαμβάνει τις πλήρεις ιστορίες Watchmen.

Dave-Gibbons-Artists-Edition-WATCHMEN-cover