Eurocosplay – Live Stream Party

partyFINALΤο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, διοργανώνεται στο MCM Comic Con στο Λονδίνο, ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος cosplay, Eurocosplay. Διαγωνιζόμενοι από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι κέρδισαν το πρώτο βραβείο στους αντίστοιχους εθνικούς προκριματικούς διαγωνισμούς στις χώρες του, θα ανέβουν στην σκηνή προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο cosplay.

Για πρώτη φορά φέτος στο διαγωνισμό εκπροσωπείται και η Ελλάδα. Η Ελίνα Αναγνωστάκου που κέρδισε τον διαγωνισμό Comicdom Cosplay στο Comicdom Con Athens 2013 τον Απρίλιο, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αναμετρηθεί με τους καλύτερους cosplayers της Ευρώπης. Της ευχόμαστε όλοι «Καλή Επιτυχία» και ελπίζουμε να διαπρέψει.

eurocΤι γίνεται όμως που δεν μπορούμε να πάμε όλοι εκεί ώστε να της κάνουμε κερκίδα, απολαμβάνοντας από κοντά την μεγαλύτερη γιορτή του cosplay;
Ε, όπως κάθε μεγάλο αγωνιστικό γεγονός σκεφτήκαμε ότι έτσι και αυτό θα είναι πολύ διασκεδαστικότερο εάν το απολαύσουμε μαζί, παρέα.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το Comicdom παρουσιάζει το Eurocosplay Live Stream Party στο καφέ-bar «Όστρια» (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6). Ο διαγωνισμός θα προβληθεί γύρω στις 19.00 αλλά πριν και μετά παραγωγοί του GO Radio, του 1ου Ελληνικού Anime Radio, θα ανέβουν στα decks με την καλύτερη anime και j-music!

 

Που: «Όστρια» (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6)
Πότε: Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 17.00-22.00