ΒΥΖΙΑ Από Τον Σταύρο Κιουτσιούκη Και Την Ένατη Διάσταση

H Ένατη Διάσταση μας ενημερώνει για την κυκλοφορία και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη, με τίτλο ΒΥΖΙΑ. Όσοι βρεθείτε στη 12ης Έκθεση Κόμικς στη Θεσσαλονίκη, θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε πρώτοι. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Βυζιά

Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης

vizia

Βυζιά!

Μια λέξη που προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς και πονηρά χαμόγελα…. Ένα υπέροχο σημείο του γυναικείου σώματος που πάντα καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής…και που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το νέο άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη.

Αφού κατέγραψε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τις Θλιβερές Περιπέτειες του Yellow Boy και έδωσε μια νέα διάσταση στη λέξη Ιππότες, ο Σταύρος Κιουτσιούκης συνεργάζεται ξανά με την Ένατη Διάσταση και παρουσιάζει μια ιδιαιτέρως αστεία ανθολογία από ολοσέλιδα comic-strip, κάτω από έναν προβοκατόρικα αστείο τίτλο. Με επίκεντρο τις βέσπες, τις γυναίκες και τα ούφο δημιουργεί μια σειρά από σύντομες ιστορίες που χαρακτηρίζονται από σκωπτική διάθεση, ποικίλες πολιτισμικές αναφορές, έξυπνο (και ενίοτε εγκεφαλικό) χιούμορ και άφθονες σουρεαλιστικές στιγμές.

Τα strip που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ μπορείτε να τα διαβάσετε δωρεάν στο The Very Closed Circle (ανάμεσα σε άλλα εξίσου αστεία και «καμένα» strip κάποιων πολύ ταλαντούχων ανθρώπων) αλλά θα τα απολαύσετε ακόμα περισσότερο σε αυτή την προσεγμένη, παραδοσιακή, έντυπη έκδοση, γιατί αγαπάτε τα βιβλία και δεν θέλετε να βγάζετε μονίμως τα μάτια σας στον υπολογιστή.

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2013
Είδος: Σουρεαλιστικό χιούμορ
Διαστάσεις: 16,5 x 16,5
Αριθμός σελίδων: 88 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 5,00 ευρώ
ISBN: 978-960-99851-7-8

Το νέο άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στα πλαίσια των εγκαινίων της 12ης Έκθεσης Κόμικς στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Τα Παίξαμε», ενώ το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 έχει προγραμματιστεί και η «επίσημη» παρουσίαση του άλμπουμ στον συνεδριακό χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση του άλμπουμ Παράδοξος Ύπνος του Φώτη Παπαστεφάνου που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις μας. Σας περιμένουμε όλους με πολύ διάθεση για κουβέντα και για ανταλλαγή απόψεων με τους δημιουργούς και τους εκδότες.