Φήμες Για Ταινία SANDMAN Από Τη Warner Bros

sandman-jh-william

Μετά το PREACHER, οι φήμες θέλουν και μιαν ακόμη σειρά που είναι από τις πιο αγαπημένες στον χώρο των comics να βρίσκεται στο δρόμο για τη μεγάλη οθόνη. Προς το παρόν, η είδηση αυτή είναι μόνο μια φήμη, αλλά αυτό και μόνο αρκεί για να αναπτερωθούν οι ελπίδες πολλών θαυμαστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο David Goyer, σεναριογράφος του MAN OF STEEL, φημολογείται ότι προσέγγισε τη Warner Bros με την πρόταση να γίνει ταινία το SANDMAN. Οι φήμες θέλουν, μάλιστα, η πρόταση να περιλαμβάνει και τον Joseph Gordon-Levitt, πιθανότατα στον ομώνυμο ρόλο.

Η φήμη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει την δήλωση που έκανε o  Guillermo del Toro σχετικά με το ότι η Warner Bros “σκαλίζει” όλο το υλικό της DC και επιδιώκει να κάνει ένα άνοιγμα, μεταφέροντας τίτλους της εταιρείας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Μετά από τις πολλές αποτυχημένες απόπειρες να ζωντανέψει, είτε σαν ταινία είτε σαν τηλεοπτική σειρά, ο κόσμος του Neil Gaiman – με τελευταία απόπειρα τη μεταφορά από τον Eric Kripke του SUPERNATURAL – ελπίζουμε αυτή τη φορά να ευοδώσει η προσπάθεια.