Δεύτερο Bazaar Συλλεκτικών Comics Για Ιδιώτες

bazaar_poster_finalΜετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Comicdom Bazaar τον περασμένο Οκτώβρη, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε, τόσο για αυτούς που πέρασαν υπέροχα στο πρώτο, αλλά κυρίως για αυτούς που έκαναν το σφάλμα να μην περάσουν μια βόλτα από εκεί! 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Comicdom διοργανώνει το δεύτερο bazaar συλλεκτικών (και όχι μόνο) comics, στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων).

Ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Bazaar1Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

bazaar2Στο bazaar θα υπάρχουν αμέτρητα σπάνια, παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, ή αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σημειώστε την ημερομηνία (είπαμε, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου) και αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμα σας!

Σας περιμένουμε όλους!